Golvvård

För att golv ska ha ett fräscht utseende krävs det att de behandlas och underhålls korrekt. Varje golv har unika egenskaper som man måste känna till för att kunna vårda det på rätt sätt. Vill du få professionell hjälp med din golvvård kan du vända dig till oss.

Putsarkungen Omslagsbild

Golvet är ett av de material i en bostad som slits hårdast då det ständigt utsätts för påfrestningar. Genom att regelbundet vårda sitt golv förlänger man golvets livslängd samtidigt som man får snygga och funktionella golv i sin bostad.

Att genomföra golvvård

Golv utsätts dagligen för slitage i form av skador som uppstår i samband med att man går med klackar på golvet eller då man tappar något på golvet. Salt och sand som följer med in i bostaden bidrar också till att sakta slita sönder golvets ytskikt. Slutligen kan vätskor som spills på golvet leda till att det med tiden utvecklas röta, golvet sväller, det uppstår sprickor eller att man får fula fläckar.

Att byta golv då det uppstått skador eller slitage är ofta ett kostsamt och tidskrävande projekt. Istället kan man välja att utföra golvvård vilket gör att golvet blir som nytt igen.

Golvvård för olika typer av golv

Vi hos Putsarkungen erbjuder golvvård för de flesta golvmaterial på marknaden som exempelvis linoleum, plastgolv, laminatgolv, klinker, betonggolv, marmor, kalksten, trägolv och textilgolv.

När vi utför golvvård använder vi oss av beprövade arbetsmetoder och modern teknik för att uppnå ett perfekt resultat. Vi kan exempelvis slipa plastgolv och betonggolv, reparera mindre skador, slipa och lackera trägolv eller foga om klinkergolv.

Vi kan förstås också bistå er då ni vill byta ut era golv mot ett nytt golv.

Vi kan hjälpa dig med din golvvård

Putsarkungen har sedan år 2010 hjälp privatpersoner och företag med fönsterputsning och städtjänster vilket gett oss massor av nöjda kunder genom åren. Idag kan vi erbjuda våra kunder ett flertal olika tjänster som exempelvis fönsterputsning, hemstädning, golvvård och rengöring av solpaneler.

Våra medarbetare är utbildade och har en lång erfarenhet inom sina respektive arbetsområden vilket innebär att vi alltid utför våra uppdrag korrekt och med högsta kvalitet.

Vill du få hjälp med din golvvård kan du kontakta oss för mer information om hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig att få dina golv som nya igen.

Boka fönsterputs online
Du kan enkelt boka din fönsterputsning via vårt digitala bokningssystem.