Västmanland

Vill du vara säker på att du får dina fönster putsade med högsta kvalitet eller att hemstädningen utförs av utbildade städare är det oss du ska vända dig till.

Putsarkungen Omslagsbild

Pustarkungen erbjuder tjänster i Västmanland åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Genom åren har vi utfört tjänster åt massor av nöjda och återkommande kunder i Västmanland vilket borgar för att vi även kommer att göra dig till en av våra nöjda kunder.

Tjänster som vi tillhandahåller i Västmanland

Putsarkungen kan erbjuda våra kunder ett brett utbud av hushållsnära tjänster i Västmanland som exempelvis fönsterputsning, hemstädning, kontorstädning, golvvård och rengöring av solpaneler.

Fönsterputsning

Med skinande rena fönsterglas ökar du ljusintaget i ditt hem samtidigt som du får en bättre utsikt. Det går att genomföra en fönsterputsning i Västmanland året om, även då det är minusgrader.

Om du vill få hjälp med fönsterputsning i Västmanland är du välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster eller boka en tid själv i Priskollen. Vi kan erbjuda dig flera olika lösningar, både om du vill få hjälp vid ett enstaka tillfälle eller då du vill få dina fönster putsade regelbundet genom att teckna ett abonnemang för fönsterputs.

Hemstädning

Att städa hemma är ofta både tidskrävande och tråkigt. Vill du få hjälp med din hemstädning och samtidigt frigöra tid som du kan göra något roligare med kan du anlita oss på Putsarkungen för din hemstädning i Västmanland.

Vi kan skräddarsy din hemstädning helt utifrån dina önskemål och behov. Det innebär att du själv kan bestämma vad som ska ingå och hur ofta du vill få ditt hem städat.

Golvvård

Har dina golv fått skador eller är de trista och slitna så finns det hjälp att få. Vi kan erbjuda dig professionell golvvård som får dina gamla golv att skina som nya igen. Vi arbetar med alla typer av golvmaterial som bland annat linoleum, plastgolv, trägolv, betonggolv, textilgolv, marmor, kalksten och klinkers.

Rengöring av solpaneler

Med tiden kommer dina solpaneler att bli nedsmutsade och få en beläggning som vanligtvis består av löv, fröer och andra föroreningar som sprids med vinden. Detta kan leda till att dina solpaneler kan tappa i effekt vilket gör att din solcellsanläggning producerar mindre elektricitet.

Vi hos Putsarkungen kan erbjuda effektiva lösningar för rengöring av solpaneler i Västmanland till ett rimligt pris. Det innebär att dina solceller blir helt rena och därmed åter igen kan producera elektricitet på full effekt så du får maximal avkastning på din investering.

Snöskottning

Vill du få hjälp med att skotta och sanda din garageuppfart, gångvägar, utanför din dörr, runt brevlådan och sopstationen kan vi på Putsarkungen erbjuda dig snöskottning i Västmanland. Du behöver inte teckna något avtal med oss utan istället så ringer du oss då du har behov av snöskottning så kommer vi snarast ut till din fastighet för att röja snö.

Kvalitétsarbeten GrönskanGrönskan Personal
Erbjuder

Vi erbjuder

Med skinande rena fönsterglas ökar du ljusintaget i ditt hem samtidigt som du får en bättre utsikt. Det går att genomföra en fönsterputsning i Västmanland året om, även då det är minusgrader. Vill du få hjälp med att putsa dina fönster kan du vända dig till oss på Putsarkungen som har varit verksamma inom fönsterputsning i Västmanland under många år.

  • Fönsterputsning, Fönsterputsabonnemang, Polering igenkalkat glas/fönster, Rengöring Solpaneler, Fönsterputsning av lägenheter och Inglasad balkong till förmånliga priser.
  • All sorts städ för privat och företag, Golvvård, Snöskottning.

Vill du veta mer om priserna kolla in priskollen.

Putsarkungen i Västmanland

Putsarkungen har under många år utfört tjänster åt privatpersoner och företag i Västmanland vilket gett oss massor av nöjda och återkommande kunder. Idag kan vi erbjuda ett brett utbud av tjänster som bland annat fönsterputsning, städtjänster och snöskottning i Västmanland.

Putsarkungen AB har av Städföretagens Riksorganisation blivit auktoriserat städföretag. Auktorisationen innebär att föreningen har kontrollerat företaget att gällande kriterier uppfyllts och får använda sig av auktorisationsmärket SFRO.

Putsarkungen AB har kollektivavtal med Almega. Det är viktigt för oss att våra medarbetare känner sig trygga i sin anställning. Som kund hos oss ingår alltid ansvarsförsäkring om en olycka sker. Våra anställda har även en HLR-utbildning.

Boka fönsterputs online
Du kan enkelt boka din fönsterputsning via vårt digitala bokningssystem.
Arbetsområden
Du hittar oss här

PutsarKungen är ett auktoriserat städföretag Putsarkungen AB har av Städföretagens Riksorganisation blivit auktoriserat städföretag. Auktorisationen innebär att föreningen har kontrollerat företaget att gällande kriterier uppfyllts och får använda sig av auktorisationsmärket SFRO. Putsarkungen AB har kollektivavtal med Almega. Det är viktigt för oss att våra medarbetare känner sig trygga i sin anställning. Som kund hos oss ingår alltid ansvarsförsäkring om en olycka sker. Våra anställda har även en HLR-utbildning.

Västmanland
Västmanland

Vill du vara säker på att du får dina fönster putsade med högsta kvalitet eller att hemstädningen utförs av utbildade städare är det oss du ska vända dig till.

Uppland
Uppland

Vill du få hjälp med fönsterputsning i Uppland kan du vända dig till oss som kan erbjuda professionell fönsterputsning vid enstaka tillfällen eller abonnemang för löpande fönsterputs.

Knivsta
Knivsta

Om du vill få hjälp med fönsterputsning eller har du behov av andra typer av städtjänster kan du vända dig till oss som kan erbjuda ett brett utbud av städtjänster till rimliga priser.

Gävleborg & Sandviken
Gävleborg & Sandviken

Att anlita oss för din fönsterputsning i Sandviken & Gävleborgs län behöver inte bli så kostsamt då vi dels har rimliga priser men även då du kan använda dig av RUT-avdraget.

Eskilstuna
Eskilstuna

Om du bor i Eskilstuna kan vi hjälpa dig med alla dina fönsterputsbehov. Vi erbjuder professionell fönsterputsning på engångsbasis eller på abonnemangsbasis. Du väljer helt själv!