Uppland

Vill du få hjälp med fönsterputsning i Uppland kan du vända dig till oss som kan erbjuda professionell fönsterputsning vid enstaka tillfällen eller abonnemang för löpande fönsterputs.

Putsarkungen Omslagsbild

Idag är det många privatpersoner som väljer att anlita oss på Putsarkungen då de behöver hjälp med fönsterputsning i sin bostad i Uppland. Vi på Putsarkungen har varit verksamma i Uppland under flera år och har under åren utfört arbeten åt många nöjda företag och privatpersoner.

Tjänster vi kan erbjuda våra kunder i Uppland

Idag kan Putsarkungen erbjuda ett brett utbud av tjänster som bland annat fönsterputs, golvvård och städtjänster. Nedan finner du några av de tjänster som vi kan erbjuda till våra kunder i Uppland.

Fönsterputsning

Vi erbjuder professionell fönsterputsning till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Uppland. Du kan välja att anlita oss för ett enstaka uppdrag eller teckna ett förmånligt abonnemang för fönsterputs vilket innebär att du har rena fönster året om. När du tecknar ett abonnemang med oss får du dessutom 10 % rabatt vid fönsterputs.

Vi kan också erbjuda fönsterputs på hög höjd, upp till 20 meter, med hjälp av ett rengöringssystem som använder helt rent vatten. Det innebär att systemet renar vattnet som används vid fönsterputs så att det är fritt från kalk och mineraler.

Det gör att vi kan använda en skonsam borste och vattentryck då vi tvättar dina fönster på hög höjd. Då vattnet är helt rent så lämnar det inga fläckar eller ränder efter sig då det dunstar.

Vill du få hjälp med din fönsterputsning kan du själv boka en tid i Priskollen eller kontakta oss för mer information om våra tjänster och priser.

Golvvård

Att byta golv är ofta ett komplicerat och dyrbart projekt. Många gånger går det att utföra golvvård av dina befintliga golv så att de blir som nya igen. Vi kan hjälpa dig med golvvård för golvmaterial som bland annat trägolv, textilgolv, linoleum, plastgolv, klinkers, betonggolv marmor och kalksten. Kontakta oss för mer information om hur vi kan göra dina golv så att de blir som nya igen.

Polering av igenkalkat glas/fönster

Om man har en fasad som är putsad med kalkbruk och sedan målad med kalkfärg är det vanligt att kalk rinner från väggarna i samband med att det regnar. När kalken får fäste på fönster och glasrutor så är det näst intill omöjligt att få fönstren rena.

Vi kan erbjuda dig hjälp med polering av dina fönster i Uppland för effektiv borttagning av kalk som annars bidrar till att dra ned utseendet på dina fönster.

Rengöring av solpaneler

Om du har solceller på taket kommer dessa att bli nedsmutsade med tiden då löv, fröer och andra föroreningar lägger sig som en hinna på solpanelerna. Det leder till att solcellerna inte kan producera elektricitet på full effekt samtidigt som lönsamheten minskar.

Vi kan erbjuda dig rengöring av solpaneler i Uppland så att dina solpaneler åter igen kan producera elektricitet på full effekt.

Anlita oss för din fönsterputsning

Putsarkungen är ett välrenommerat företag med många år i branschen och som idag är etablerade på flera orter i Sverige. I Uppland har vi erbjudit fönsterputsning sedan flera år tillbaka och har redan blivit en av de ledande aktörerna på marknaden.

Våra fönsterputsare genomgår en tuff utbildning innan de släpps ut till våra kunder vilket borgar för att de utför sina arbeten med högsta kvalitet. Samtliga våra anställda är kollektivanslutna, försäkrade och innehar nödvändiga certifieringar för sina respektive arbetsuppgifter.

Det gör att om du anlitar oss för din fönsterputsning i Uppland så kan du vara trygg med att arbetet alltid utförs korrekt och med ett perfekt resultat.

Kvalitétsarbeten GrönskanGrönskan Personal
Erbjuder

Vi erbjuder

Idag är det många privatpersoner som väljer att anlita oss på Putsarkungen då de behöver hjälp med fönsterputsning i sin bostad i Uppland. Vi på Putsarkungen har varit verksamma i Uppland under flera år och har under åren utfört arbeten åt många nöjda företag och privatpersoner. Idag kan vi erbjuda abonnemang för fönsterputsning vilket innebär att vi åtar oss att regelbundet utföra fönsterputsning utifrån varje kunds behov och önskemål.

Fönsterputsning , Fönsterputsabonnemang, Fönsterputsning hög höjd. Golvvård, Polering igenkalkat glas/fönster och Rengöring av solpaneler .

Rena fönster året om– vid teckning av vårt Fönsterputsabonnemang.
Fönsterputs av lägenheter till förmånliga priser.
Fönsterputsning utan abonnemang – pris enligt priskollen

Vill du veta mer om priser kolla in priskollen.

Om Putsarkungen

Putsarkungen är ett välrenommerat företag med många år i branschen och som idag är etablerade på flera orter i Sverige. I Uppland har vi erbjudit fönsterputsning sedan flera år tillbaka och har redan blivit en av de ledande aktörerna på marknaden.

Våra fönsterputsare genomgår en tuff utbildning innan de släpps ut till våra kunder vilket borgar för att de utför sina arbeten med högsta kvalitet. Samtliga av våra anställda är kollektivanslutna, försäkrade och innehar nödvändiga certifieringar för sina respektive arbetsuppgifter. Det gör att om du anlitar oss för din fönsterputsning i Uppland så kan du vara trygg med att arbetet alltid utförs korrekt och med ett perfekt resultat.

Boka fönsterputs online
Du kan enkelt boka din fönsterputsning via vårt digitala bokningssystem.
Arbetsområden
Du hittar oss här

PutsarKungen är ett auktoriserat städföretag Putsarkungen AB har av Städföretagens Riksorganisation blivit auktoriserat städföretag. Auktorisationen innebär att föreningen har kontrollerat företaget att gällande kriterier uppfyllts och får använda sig av auktorisationsmärket SFRO. Putsarkungen AB har kollektivavtal med Almega. Det är viktigt för oss att våra medarbetare känner sig trygga i sin anställning. Som kund hos oss ingår alltid ansvarsförsäkring om en olycka sker. Våra anställda har även en HLR-utbildning.

Västmanland
Västmanland

Vill du vara säker på att du får dina fönster putsade med högsta kvalitet eller att hemstädningen utförs av utbildade städare är det oss du ska vända dig till.

Uppland
Uppland

Vill du få hjälp med fönsterputsning i Uppland kan du vända dig till oss som kan erbjuda professionell fönsterputsning vid enstaka tillfällen eller abonnemang för löpande fönsterputs.

Knivsta
Knivsta

Om du vill få hjälp med fönsterputsning eller har du behov av andra typer av städtjänster kan du vända dig till oss som kan erbjuda ett brett utbud av städtjänster till rimliga priser.

Gävleborg & Sandviken
Gävleborg & Sandviken

Att anlita oss för din fönsterputsning i Sandviken & Gävleborgs län behöver inte bli så kostsamt då vi dels har rimliga priser men även då du kan använda dig av RUT-avdraget.

Eskilstuna
Eskilstuna

Om du bor i Eskilstuna kan vi hjälpa dig med alla dina fönsterputsbehov. Vi erbjuder professionell fönsterputsning på engångsbasis eller på abonnemangsbasis. Du väljer helt själv!