Eskilstuna

Om du bor i Eskilstuna kan vi hjälpa dig med alla dina fönsterputsbehov. Vi erbjuder professionell fönsterputsning på engångsbasis eller på abonnemangsbasis. Du väljer helt själv!

Putsarkungen Omslagsbild

Bor du i Eskilstuna kan vi erbjuda professionell fönsterputsning till dig. Vi kan göra detta vid enstaka tillfällen eller så kan du prenumerera, likt hemstädning, på löpande fönsterputsning genom att teckna ett abonnemang hos oss. Båda delarna funkar såklart lika bra för oss, vi levererar alltid skinande resultat när vi utför fönsterputsning i Eskilstuna! 

Många tycker att det är svårt att rengöra fönster själva, eftersom det kräver tid och kunskap. På grund av detta så blir det ofta att husägare väntar med att putsa sina fönster tills dess att dom är så pass smutsiga att det är svårt att se ut genom dom.

Om du behöver professionell hjälp med fönsterputsning i Eskilstuna kan vi på Putsarkungen hjälpa dig.Våra utbildade och högkvalificerade fönsterputsare utför arbetet snabbt, effektivt och alltid med ett perfekt resultat. 

Du kan självklart få skatteavdrag om du anlitar oss för din fönsterputsning. Detta kallas RUT-avdrag, vilket innebär att du kan dra av 50 % av våra arbetskostnader. Men det där har vi full koll på och våra fönsterputsare i Eskilstuna ser alltid till att dina fönster är skinande rena när dom är klara med sitt arbete. 

Fönsterputsning i Eskilstuna i fem steg

  1. Det första du kan göra är att boka en tid för fönsterputsning via vårt bokningssystem här på sidan. Det går självklart även bra att kontakta oss för att boka en tid per telefon. Du kan välja mellan att vi kommer hem till dig en gång eller ett abonnemang som garanterar att dina fönster är rena året runt.

  2. Innan vi kommer hem till dig så är vi tacksamma om du ser till så att vi kommer åt de fönster som ska putsas. Tex om det är bakom en soffa eller liknande så är det bra om du drar fram soffan. Vi har en checklista för vad som behövs innan vi kommer hem till dig som vi kan skicka ut till dig. Allt för att du ska få så fina fönster som bara du förtjänar!

  3. På den dag vi har kommit överens om så kommer en av våra utbildade fönsterputsare hem till dig för att utföra jobbet med högsta kvalitet.

  4. När vi har slutfört vårt jobb lämnar vi ett meddelande i din brevlåda där vi informerar dig om att vi har slutfört vårt arbete. Är du hemma när vi gör det så ser vi såklart till att vi ser över resultatet tillsammans.

  5. Efter att vi har arbetat hoppas vi att du ringer oss nästa gång det är dags för fönsterputsning hemma hos dig i Eskilstuna. 

Om oss på Putsarkungen!

Putsarkungen grundades 2010 av Marion och Ivan Pleinadius och vi har i över tio år putsat fönster åt tusentals nöjda kunder på flera platser i Sverige. Både Ivan & Marion är såväl världsmästare som svenska mästare i fönsterputsning, vilket minst sagt borgar för ett fläckfritt resultat!

På Putsarkungen så genomgår alla våra fönsterputsare i Eskilstuna en internutbildning för att lära sig varje detalj av fönsterputsning av riktiga världsmästare innan de sätts i arbete. Detta säkerställer att vi alltid kan erbjuda fönsterputsning i Eskilstuna med högsta kvalitet. 

Om du vill bli en av våra nöjda kunder är du välkommen att kontakta oss för att boka en fönsterputsning eller för att få mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att få chansen att putsa just dina fönster hemma i Eskilstuna! 

Kvalitétsarbeten GrönskanGrönskan Personal
Erbjuder
Boka fönsterputs online
Du kan enkelt boka din fönsterputsning via vårt digitala bokningssystem.
Arbetsområden
Du hittar oss här

PutsarKungen är ett auktoriserat städföretag Putsarkungen AB har av Städföretagens Riksorganisation blivit auktoriserat städföretag. Auktorisationen innebär att föreningen har kontrollerat företaget att gällande kriterier uppfyllts och får använda sig av auktorisationsmärket SFRO. Putsarkungen AB har kollektivavtal med Almega. Det är viktigt för oss att våra medarbetare känner sig trygga i sin anställning. Som kund hos oss ingår alltid ansvarsförsäkring om en olycka sker. Våra anställda har även en HLR-utbildning.

Västmanland
Västmanland

Vill du vara säker på att du får dina fönster putsade med högsta kvalitet eller att hemstädningen utförs av utbildade städare är det oss du ska vända dig till.

Uppland
Uppland

Vill du få hjälp med fönsterputsning i Uppland kan du vända dig till oss som kan erbjuda professionell fönsterputsning vid enstaka tillfällen eller abonnemang för löpande fönsterputs.

Knivsta
Knivsta

Om du vill få hjälp med fönsterputsning eller har du behov av andra typer av städtjänster kan du vända dig till oss som kan erbjuda ett brett utbud av städtjänster till rimliga priser.

Gävleborg & Sandviken
Gävleborg & Sandviken

Att anlita oss för din fönsterputsning i Sandviken & Gävleborgs län behöver inte bli så kostsamt då vi dels har rimliga priser men även då du kan använda dig av RUT-avdraget.

Eskilstuna
Eskilstuna

Om du bor i Eskilstuna kan vi hjälpa dig med alla dina fönsterputsbehov. Vi erbjuder professionell fönsterputsning på engångsbasis eller på abonnemangsbasis. Du väljer helt själv!