Snöskottning

Vi hjälper våra kunder med snöskottning och sandning i vinter. Vi kommer ut och skottar din uppfart, gångvägar och framför din brevlåda och sopstation. Du behöver inte ha ett avtal för att bli kund hos oss utan det är bara att ringa så kommer vi så snabbt vi kan.

Putsarkungen Omslagsbild

Snö kan ställa till med mycket trassel under vintern som exempelvis att det blir svårt att få ut sin bil från uppfarten eller att det uppstår olägenheter då man ska ta sig till och från sin bostad. Som fastighetsägare är man också skyldig att skotta rent så att brevbäraren kan ta sig fram till brevlådan och renhållningsarbetarna kan hämta sopor.

Hjälp med snöskottning i vinter

Vi hos Putsarkungen erbjuder privata fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar hjälp med snöskottning vid behov. Vi kan skotta och sanda framför ytterdörrar, portar, gångvägar, garageuppfarter och vid brevlådor och sopstationer.

Vill din bostadsrättsförening få hjälp med snöskottning och sandning i samband med snöfall kan ni vända er till oss. Vi skottar rent framför portar och gångvägar så att era boende kan ta sig till och från sina bostäder tryggt och säkert.

Vi kan även genomföra snöröjning av parkeringsplatser, fram till utfarten, vid brevlådor och sopstationer så att både brevbärare och sophämtarna enkelt och säkert kan komma fram.

Snöskottning utan avtal

Vi utför snöskottning utan avtal vilket innebär att ni kan kontakta oss då ni har behov av att få hjälp med snöskottning vid er fastighetet. Därefter så utför vi uppdraget skyndsamt och inom 12 timmar. För tillfället så erbjuder vi endast snöskottning i Västmanland.

Vi utför snöskottning, fönsterputs och städning

Putsarkungen är experter på hushållsnära tjänster som bland annat fönsterputsning, hemstädning, golvvård och snöskottning. Vi kan erbjuda privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar ett brett utbud av tjänster som gör livet lite enklare för de boende.

Putsarkungen grundades år 2010 och ägs av två ägare som båda är flerfaldiga världsmästare och svenska mästare i fönsterputsning. Med åren har företaget breddat sin verksamhet att även omfatta städtjänster och snöskottning.

Om du vill få hjälp med snöskottning eller om du är intresserad av våra andra tjänster kan du kontakta oss för mer information och få en offert med ett rimligt pris.

Boka fönsterputs online
Du kan enkelt boka din fönsterputsning via vårt digitala bokningssystem.