Polering

Många har problem med kalk på sina fönster. Exempelvis är ofta inglasade balkonger drabbade av kalk som rinner längs med husfasaden ned på glasytorna i samband med att det regnar. Vill du få hjälp med polering för att få bort kalkfläckar från dina fönster kan du vända dig till oss.

Putsarkungen Omslagsbild

I vissa delar av landet finns det mycket kalk i vattnet som bidrar till fula fläckar på kranar, handfat och andra vitvaror i ett hem. Men även fönster kan drabbas av kalkavlagringar som kommer från husets fasad i samband med att det regnar.

Att få bort kalkfläckar från fönster är svårt då det kräver speciella insatser med rätt rengöringsmedel. Vill du få hjälp med att få dina fönster rena från kalk kan du vända dig till oss på Putsarkungen som har stor kunskap och gedigen erfarenhet kring allt om fönsterputs.

Kalk på fönsterglas

Det finns många fastigheter som har fasader som består av kalkputs och som sedan målas med kalkfärg. I samband med att det regnar så frigörs kalk från fasaderna och följer med regnvattnet vilket kan leda till att fönster och fönsterglas får fula kalkfläckar som är svåra att få bort.

Det är också vanligt att inglasade balkonger och altaner drabbas av kalkfläckar i samband med att kalken rinner längs med fasaden.

Genomföra polering av fönster som fått kalkfläckar

Vi hos Putsarkungen har många års erfarenhet från fönsterputsning och kan hjälpa dig med polering för att avlägsna kalk från dina fönsterglas eller din inglasade balkong. Vi använder oss endast av miljövänliga men effektiva rengöringsmedel som rengör dina fönsterglas, även från de mest svåraste kalkfläckarna.

Vi kan utföra polering av dina fönster i samband med att vi utför en fönsterputsning eller vid ett enstaka tillfälle, vid behov.

Vi erbjuder förmånliga abonnemang för fönsterputsning

När du vill ha rena fönster året om kan du välja att teckna ett abonnemang på fönsterputs hos oss. Då kommer vi att genomföra en fönsterputs utvändigt mellan 4 – 5 gånger per år. Våra abonnemang sträcker sig över ett år och är flexibla så att du kan välja till extratjänster i samband med att vi utför din fönsterputsning, som exempelvis polering.

Kontakta oss för mer information om våra abonnemang eller fyll i en intresseanmälan så återkommer vi för en diskussion om hur vi bäst kan hjälpa dig med din fönsterputsning.

Vi hjälper dig med din fönsterputsning

När du vill få hjälp med fönsterputsning eller med andra städtjänster som exempelvis hemstädning, flyttstädning eller rengöring av solpaneler kan du vända dig till oss. Vi hos Putsarkungen har utbildade och erfarna fönsterputsare och städare som utför våra uppdrag säkert, korrekt och med högsta kvalitet.

Vill du få hjälp med polering eller fönsterputsning kan du använda Priskollen för att boka in en tid för din fönsterputs. Du kan också kontakta vår kundtjänst för mer information om våra tjänster och för bokning av en fönsterputsning eller en provstädning.

Boka fönsterputs online
Du kan enkelt boka din fönsterputsning via vårt digitala bokningssystem.