Hemstädning

Att anlita en städfirma som utför löpande hemstädning är bekvämt samtidigt som det inte behöver bli så kostsamt tack vare RUT-avdraget. Om du vill få hjälp med din hemstädning kan du vända dig till oss som är specialister på allt inom städ. Läs mer om hemstädning här.

Putsarkungen Omslagsbild

Idag är det populärt att anlita en städfirma som hjälper till med hemstädning så att man får mer tid över att göra något viktigare med, som exempelvis umgås med sin familj. När man anlitar en städfirma bestämmer man själv vad som ska ingå i städningen och hur ofta man vill få städat. Det gör att man alltid kan ha ett rent hem som även bidrar till ökad hemtrivsel.

Vad ingår i en hemstädning?

I samband med att vi utför en provstädning så lägger vi också upp ett skräddarsytt städprogram för din bostad. Den utgår från vårt basprogram med eventuella tillägg utifrån dina önskemål.

Detta ingår normalt i en hemstädning

• Dammsugning av alla golv i bostaden.

• Fukttorkning av golv

• Avtorkning av alla fria ytor som väggar, möbler, elektrisk utrustning, lampor, strömbrytare, fönsterbrädor, dörrkarmar och tömning av papperskorgar.

• I badrum rengörs alla vitvaror som toalett, badkar och handfat. Kranar och speglar putsas, golvbrunnen rengörs och golv och väggar torkas av.

• I köket rengör vi diskbänken och diskhon. Vi putsar kranar och torkar av alla skåp, lådor och vitvaror utvändigt och mikrovågsugn även invändigt. Dessutom torkar vi av spis och rengör spisfläkten, Slutligen kastar vi hushållssopor.

När vi utför en hemstädning kan vi också erbjuda olika tillval som exempelvis fönsterputsning, vattning av blommor, diskning och andra städtjänster.

Vad kostar hemstädning?

Hur mycket det kostar att anlita en städfirma för din hemstädning beror på ett flertal olika faktorer. Bland annat hur stor bostaden är, hur städprogrammet är utformat och hur ofta man vill få städat.

Om du väljer att anlita oss på Putsarkungen kan vi erbjuda dig rimliga priser för din hemstädning. Dessutom kan du använda dig av RUT-avdraget vilket innebär att du kan göra ett skatteavdrag på 50 % av våra arbetskostnader. Avdraget får du direkt på vår faktura.

Boka en provstädning

Vi hos Putsarkungen erbjuder bland annat hemstädning, flyttstädning och storstädning åt privatpersoner. Genom att anlita oss för din hemstädning har du alltid ett rent hem samtidigt som du själv frigör tid som du kan göra något roligare med. Vill du få mer information om våra tjänster är du välkommen att kontakta oss eller så kan du boka en provstädning direkt redan idag.

Om du är intresserad av att bli kund hos oss börjar du med att boka en provstädning. Detta gör du genom att gå in på Intresseanmälan och fyller i formuläret. Vi kontaktar dig inom kort för att bestämma tid och datum för provstädningen.

Nästa steg är att skräddarsy din städning utifrån vårt baspaket samt gemensamt bestämma de tillägg som du önskar utifrån dina önskemål och behov.

Boka fönsterputs online
Du kan enkelt boka din fönsterputsning via vårt digitala bokningssystem.