Fönsterputs hög höjd

Behöver du hjälp med fönsterputsning på hög höjd kan du vända dig till oss som har utrustning för att effektivt putsa fönster på höga höjder. Vi kan också erbjuda dig förmånliga abonnemang för fönsterputs så att du har rena fönster året om. Läs mer om fönsterputs på hög höjd här.

Putsarkungen Omslagsbild

Har du fönster på övervåningen som är fasta och inte går att öppna eller ett fast vindsfönster som behöver putsas så har vi lösningar för att erbjuda fönsterputsning på hög höjd. Många fönster i trapphus och entréer har också fasta fönster på hög höjd som också med tiden behöver genomgå en fönsterputs.

Så här utför vi fönsterputsning på hög höjd

Vi hos Putsarkungen använder oss av ett rengöringssystem som kan tvätta fönster som är monterade på upp till 20 meters höjd från marken. Vi använder oss av UNGER HIFlo PureWater som renar vattnet som används så att det är fritt från kalk och mineraler. Det innebär att vattnet inte efterlämnar några fläckar efter sig då det dunstar.

Med detta rengöringssystem kan vi enkelt putsa fönster utvändigt på flervåningshus utan att det krävs utrustning som skylift eller ställning.

Rengöring av solpaneler

Solpaneler behöver mellan varven rengöras från löv, fröer och andra föroreningar som lägger sig som en hinna på panelerna, vilket drar ned effekten för solcellsanläggningen. I svåra fall kan effekten från en solcellsanläggning minska med upp till 25 % då de blir nedsmutsade, vilket är ett stort effektbortfall som även innebär förlorade intäkter.

Med vårt rengöringssystem, UNGER HIFlo PureWater, kan vi effektivt utföra rengöring av solpaneler från marknivå så att de åter igen producerar elektricitet med maximal effekt.

Teckna abonnemang för fönsterputs

Vi kan erbjuda förmånliga abonnemang för fönsterputsning till privatpersoner och företag. Det innebär att du som kund tecknar ett abonnemang för ett år som vanligtvis omfattar 4 – 5 stycken utvändiga fönsterputsningar. Det gör att du slipper tänka på när det är dags att utföra en fönsterputsning utan istället så ser vi till att putsa dina fönster regelbundet så att de är rena året om.

När du tecknar ett abonnemang för fönsterputs får du även 10 % rabatt på din fönsterputsning vilket gör att din fönsterputning inte behöver bli så kostsam.

Låt oss ta hand om din fönsterputsning på hög höjd

Putsarkungen har erbjudit tjänster som fönsterputsning och städtjänster i över 12 års tid till 1000-tals nöjda och återkommande kunder. Ägarna av företaget är båda flerfaldiga världsmästare och svenska mästare inom fönsterputsning vilket innebär att det finns en gedigen kunskap och erfarenhet inom företaget.

Putsarkungen åtar sig både mindre som större uppdrag åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Inget uppdrag är för svårt utan vi kan åta oss allt inom fönsterputs och städning, även då det krävs mer avancerade lösningar.

Vill du få hjälp med fönsterputsning på hög höjd eller vill du boka andra städtjänster är du välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med dina behov.

Boka fönsterputs online
Du kan enkelt boka din fönsterputsning via vårt digitala bokningssystem.