Fönsterputs abonnemang

Att teckna ett abonnemang för fönsterputs är bekvämt och kostnadseffektivt samtidigt som man kan se fram emot rena fönster året om. När du anlitar oss för din fönsterputs kan du vara trygg med att det ät utbildade och erfarna fönsterputsare som utför arbetet med högsta kvalitet.

Putsarkungen Omslagsbild

Om du väljer att teckna ett abonnemang för din fönsterputs så kan du se fram emot rena fönster året om. Våra abonnemang kan skräddarsys så att de passar dina behov och för din bostad. Fönsterputsning som utförs enligt bonnemangen kan när som helst kompletteras med ytterligare tilläggstjänster.

Så här fungerar våra abonnemang

Vi hos Putsarkungen erbjuder fönsterputsning och andra städtjänster åt privatpersoner, företag och bostadsrättföreningar. För en del av våra tjänster kan vi erbjuda abonnemang vilket innebär att vi löpande utför våra tjänster enligt en överenskommen plan.

När du tecknar ett abonnemang för fönsterputsning så får du dina fönster tvättade utvändigt 4 – 5 gånger per år. Det finns flera fördelar med att teckna ett abonnemang som exempelvis att du inte behöver tänka på när det är dags att putsa dina fönster. Istället så kommer vi ut på angivet datum och putsar dina fönster.

Därefter lämnar vi ett meddelande i din brevlåda att vi har varit på plats och utfört en fönsterputs, enligt ditt abonnemang, och därefter skickar vi en faktura där vi dragit av RUT-avdraget.

Våra abonnemang gäller för ett år och kan därefter förlängas med ytterligare ett år. Ändringar av abonnemanget kan ske under löptiden, kontakta oss på vår kundtjänst för mer information. Om du vill säga upp ditt abonnemang i förtid så behöver du beakta att det finns en bindningstid. Mer information om detta kan du få av vår kundtjänst.

Tillval i samband med fönsterputs enligt abonnemang

Vid de tillfällen som vi ska utföra en fönsterputsning av dina fönster, enligt ditt abonnemang, har du möjlighet att beställa till extra tjänster som exempelvis invändig fönsterputs. Du kan också välja till att vi ska genomföra en fönsterputsning av din inglasade altan eller balkong.

Vi kan också erbjuda oss att rengöra dina solpaneler i samband med att vi putsar dina fönster. Det innebär att du får rena solpaneler så att din solcellsanläggning kan producera elektricitet på full effekt.

Fördelar med ett abonnemang för fönsterputs

• Du får dina fönster putsade 4 – 5 gånger per år utvändigt så att du alltid har rena fönster så du får in maximalt med ljus i din bostad.

• Våra abonnemang är flexibla vilket innebär att du kan ändra tider.

• Vid vår fönsterputsning kan du även beställa till extratjänster.

• Under abonnemangstiden har du tillgång till fri support och konsultation.

• När du tecknar ett abonnemang får du en rabatt på 10 % på din fönsterputsning.

Låt oss ta hand om din fönsterputsning

Putsarkungen har utfört fönsterputs och städtjänster åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar sedan år 2010. Detta har lett till att vi fram till idag har fått 1000-tals nöjda kunder genom åren.

Vill du teckna abonnemang för din fönsterputs kan du fylla i en intresseanmälan så återkommer vi för en diskussion kring hur vi bäst kan skräddarsy ditt abonnemang.

Boka fönsterputs online
Du kan enkelt boka din fönsterputsning via vårt digitala bokningssystem.