Knivsta

Om du vill få hjälp med fönsterputsning eller har du behov av andra typer av städtjänster kan du vända dig till oss som kan erbjuda ett brett utbud av städtjänster till rimliga priser.

Putsarkungen Omslagsbild

Knivsta är en växande ort ett par mil söder om Uppsala. Här har vi på Putsarkungen under några års tid haft stora uppdrag åt kommunen vilket med tiden har lett till att vi även har fått flera företag och privatpersoner som kunder i området.

Tjänster som vi erbjuder i Knivsta

Putsarkungen har varit aktiva på marknaden i Knivsta sedan några år tillbaka vilket gjort att vi idag är ett av de ledande företagen inom vår bransch i Knivsta. Idag kan vi erbjuda privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och kommuner ett flertal olika tjänster som bland annat fönsterputsning, hemstädning, kontorsstädning och rengöring av solpaneler.

Fönsterputsning

Att utföra en fönsterputsning i Knivsta går alldeles utmärkt att göra året om, även under kalla vintrar och varma sommardagar. Många tror att fönsterputsning endast bör utföras på hösten eller våren vilket gör att det ofta stannar vid att man endast putsar sina fönster ett par gånger om året.

Genom att tvätta fönstren ofta får man bort smutspartiklar som annars tränger in i glasets porer. Det gör att man minskar slitaget på sina fönster.

Vill du få hjälp med fönsterputsning vid ett enstaka tillfälle eller vill du teckna ett abonnemang för fönsterputs kan du kontakta oss för mer information. Du kan även boka dina egna tider för fönsterputs under Priskollen.

I samband med att vi putsar dina fönster kan vi också erbjuda dig rengöring av dina solpaneler så att de blir skinande rena så att de kan producera elektricitet på högsta effekt.

Fönsterputsning på hög höjd

I Knivsta kan vi också erbjuda fönsterputsning på hög höjd genom vårt rengöringssystem från UNGER. Det innebär att vi med skonsamma borstar och helt rent vatten, som är fritt från kalk och mineraler, effektivt kan tvätta fönster på hög höjd utan att efterlämna fläckar eller ränder.

Hemstädning i Knivsta

Till privatpersoner kan vi erbjuda professionell hemstädning till rimliga priser. Vi har pålitliga, utbildade och serviceinriktade städare som utför sitt arbete med ett perfekt resultat. Du kan själv bestämma vad som ska ingå i din hemstädning och hur ofta du vill få din städning utförd.

Självklart kan du använda dig av RUT-avdraget då du anlitar oss för din hemstädning, och för våra andra tjänster. Det innebär att du kan göra ett skatteavdrag på 50 % av våra arbetskostnader. Avdraget får du alltid direkt på vår faktura.

Kontorstädning

Ett rent och välstädat kontor bidrar till ökad trivsel hos personalen men även till att öka kreativiten och arbetslusten. Genom att anlita oss för er kontorsstädning kan er personal istället fokusera på företagets kärnverksamhet.

Vi kan skräddarsy ett städprogram för ert kontor, utifrån era önskemål och behov.

Anlita oss för städtjänster eller fönsterputs i Knivsta

Vi har utbildade och erfarna medarbetare inom ett flertal olika städtjänster, inklusive fönsterputsning, i Knivsta. Det gör att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar till både företag och privatpersoner till rimliga priser. Självklart har vi kollektivavtal och försäkringar så våra kunder kan vara trygga med att vi utför våra arbeten korrekt och enligt gällande branschregler.

Vill du boka en fönsterputsning i Knivsta eller få mer information om våra tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss för en diskussion kring hur vi kan bistå dig på bästa sätt.

Kvalitétsarbeten GrönskanGrönskan Personal
Erbjuder

Vi erbjuder

Att utföra en fönsterputsning i Knivsta går alldeles utmärkt att göra året om, även under kalla vintrar och varma sommardagar. Många tror att fönsterputsning endast bör utföras på hösten eller våren vilket gör att det ofta stannar vid att man endast putsar sina fönster ett par gånger om året. Genom att tvätta fönstren ofta så får man bort smutspartiklar som annars tränger in i glasets porer. Det gör att man minskar slitaget på sina fönster.

Fönsterputsning, Fönsterputsabonnemang, Fönsterputsning hög höjd, Golvvård.

Fönsterputs av lägenheter till förmånliga priser.
Fönsterputsning utan abonnemang – pris enligt priskollen.

Vill du veta ditt pris, besök priskollen.

VI UTFÖR BÅDE FÖNSTERPUTSNING OCH STÄDTJÄNSTER I KNIVSTA

Då allt fler privatpersoner vänder sig till oss på Putsarkungen för att få hjälp med att putsa fönster har efterfrågan på andra tjänster också vuxit med tiden. Det gör att vi idag kan erbjuda hemstädning, storstädning, flyttstädning, kontorsstädning och trappstädning.

Vi har utbildade och erfarna medarbetare inom ett flertal olika städtjänster, inklusive fönsterputsning, i Knivsta. Det gör att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar till både företag och privatpersoner. Självklart har vi kollektivavtal och försäkringar så våra kunder kan vara trygga med att vi utför våra arbeten korrekt och enligt gällande branschregler.

Vill du boka fönsterputsning i Knivsta eller få mer information om våra tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss för en diskussion kring hur vi kan bistå dig på bästa sätt.

Boka fönsterputs online
Du kan enkelt boka din fönsterputsning via vårt digitala bokningssystem.
Arbetsområden
Du hittar oss här

PutsarKungen är ett auktoriserat städföretag Putsarkungen AB har av Städföretagens Riksorganisation blivit auktoriserat städföretag. Auktorisationen innebär att föreningen har kontrollerat företaget att gällande kriterier uppfyllts och får använda sig av auktorisationsmärket SFRO. Putsarkungen AB har kollektivavtal med Almega. Det är viktigt för oss att våra medarbetare känner sig trygga i sin anställning. Som kund hos oss ingår alltid ansvarsförsäkring om en olycka sker. Våra anställda har även en HLR-utbildning.

Västmanland
Västmanland

Vill du vara säker på att du får dina fönster putsade med högsta kvalitet eller att hemstädningen utförs av utbildade städare är det oss du ska vända dig till.

Uppland
Uppland

Vill du få hjälp med fönsterputsning i Uppland kan du vända dig till oss som kan erbjuda professionell fönsterputsning vid enstaka tillfällen eller abonnemang för löpande fönsterputs.

Knivsta
Knivsta

Om du vill få hjälp med fönsterputsning eller har du behov av andra typer av städtjänster kan du vända dig till oss som kan erbjuda ett brett utbud av städtjänster till rimliga priser.

Gävleborg & Sandviken
Gävleborg & Sandviken

Att anlita oss för din fönsterputsning i Sandviken & Gävleborgs län behöver inte bli så kostsamt då vi dels har rimliga priser men även då du kan använda dig av RUT-avdraget.

Eskilstuna
Eskilstuna

Om du bor i Eskilstuna kan vi hjälpa dig med alla dina fönsterputsbehov. Vi erbjuder professionell fönsterputsning på engångsbasis eller på abonnemangsbasis. Du väljer helt själv!