Intresseanmälan
för företag
Putsarkungen Omslagsbild

Skicka in en intresseanmälan för företag nedan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
BETALNING
Du betalar ingenting i förskott. Vi tar inte emot kontanter, det är enbart betalning via faktura som gäller. Fakturan bör betalas inom 20-30 dagar.
Personalen

Personalen hos oss på
Putsarkungen

Marion Pleinadius
Ägare / VD
Ivan Pleinadius
Ägare / Driftchef
Jonathan Weman
Arbetsledare
Boka fönsterputs online
Du kan enkelt boka din fönsterputsning via vårt digitala bokningssystem.
Tjänster hos oss på Putsarkungen

Våra tjänster

Fönsterputs abonnemang

Att teckna ett abonnemang för fönsterputs är bekvämt och kostnadseffektivt samtidigt som man kan se fram emot rena fönster året om. När du anlitar oss för din fönsterputs kan du vara trygg med att det ät utbildade och erfarna fönsterputsare som utför arbetet med högsta kvalitet.

Läs vidare här
Fönsterputs hög höjd

Behöver du hjälp med fönsterputsning på hög höjd kan du vända dig till oss som har utrustning för att effektivt putsa fönster på höga höjder. Vi kan också erbjuda dig förmånliga abonnemang för fönsterputs så att du har rena fönster året om. Läs mer om fönsterputs på hög höjd här.

Läs vidare här
Polering

Många har problem med kalk på sina fönster. Exempelvis är ofta inglasade balkonger drabbade av kalk som rinner längs med husfasaden ned på glasytorna i samband med att det regnar. Vill du få hjälp med polering för att få bort kalkfläckar från dina fönster kan du vända dig till oss.

Läs vidare här
Golvvård

För att golv ska ha ett fräscht utseende krävs det att de behandlas och underhålls korrekt. Varje golv har unika egenskaper som man måste känna till för att kunna vårda det på rätt sätt. Vill du få professionell hjälp med din golvvård kan du vända dig till oss.

Läs vidare här
Snöskottning

Vi hjälper våra kunder med snöskottning och sandning i vinter. Vi kommer ut och skottar din uppfart, gångvägar och framför din brevlåda och sopstation. Du behöver inte ha ett avtal för att bli kund hos oss utan det är bara att ringa så kommer vi så snabbt vi kan.

Läs vidare här
Rengöring av solpaneler

De flesta tillverkare rekommenderar rengöring av solpaneler var sjätte månad. Solpanel rengöring är en nödvändig del av en solcellsanläggnings underhåll för att få ut optimal effekt från sina solceller. Vi kan hjälpa dig med effektiv rengöring av dina solceller så att du alltid kan producera maximalt med elektricitet.

Läs vidare här
Hemstädning

Att anlita en städfirma som utför löpande hemstädning är bekvämt samtidigt som det inte behöver bli så kostsamt tack vare RUT-avdraget. Om du vill få hjälp med din hemstädning kan du vända dig till oss som är specialister på allt inom städ. Läs mer om hemstädning här.

Läs vidare här
Storstäd

Det är normalt att genomföra en storstädning av sin bostad 2 – 3 gånger varje år, vanligtvis inför julen, under våren och efter semestern. Vill du få professionell hjälp med din storstädning kan du vända dig till oss som är specialister på allt inom städ.

Läs vidare här
Kontorstäd

Att kunna arbeta i en ren och trivsam arbetsmiljö bidrar till att öka motivationen hos de flesta medarbetare vilket leder till ökad produktivitet. Vill ni få hjälp med er kontorsstädning kan ni vända er till oss som är proffs på allt inom städ. Läs mer om kontorsstädning här.

Läs vidare här
Trappstäd

Att ha rena trapphus bidrar inte bara till att höja trivseln för de boende utan gör även ett gott intryck hos de som besöker fastigheten. Vill ni få hjälp med er trappstädning kan ni vända er till oss som är proffs på allt inom städning. Läs mer om trappstädning här.

Läs vidare här
Flyttstädning

Ska du flytta till ny bostad är du säkert redan medveten om att det finns mycket att planera och utföra inför och under din flytt. Då kan det vara skönt att slippa tänka på att den gamla bostaden ska genomgå en flyttstädning. Låt oss ta hand om din flyttstädning istället.

Läs vidare här
Byggstädning

Att genomföra en byggstädning kräver en viss kompetens men även en stor kunskap kring hur farligt byggmaterial ska hanteras och hur skyddsutrustning ska användas. Vi har erfarna och utbildade städare som kan hjälpa er med byggstädning. Läs mer om byggstädning här.

Läs vidare här