Om oss på
PutsarKungen AB
Putsarkungen Omslagsbild

Världsmästare & svenska mästare inom fönsterputsning

Företaget PutsarKungen startade sin verksamhet i början av år 2010. Företaget drivs av Marion Pleinadius, VD, som har bred erfarenhet och kompetens inom städyrket. Marianne är flerfaldig världsmästare i fönsterputsning och har tävlat både i VM och SM i fönsterputsning. Ivan Pleinadius är driftansvarig på företaget. Ivan är dessutom dubbel svensk mästareva och guldmedaljör och bronsmedaljör i VM inom fönsterputsning. Ivan har 27 års erfarenhet som fönsterputsare och har även jobbat som arbetsledare i 7 år. Vårt arbetssätt är väl beprövat med arbetare som har lång erfarenhet när det gäller fönsterputs vi finns i Västmanland, Uppland, Gävleborg

Våra tjänster

Vi erbjuder flera rengöringstjänster såsom fönsterputs, trappstädning och kontorsstädning.

Arbetsområden

Vi erbjuder våra tjänster i Västmanland, Uppland, Knivsta och Gävleborg.

Vår filosofi

Vår filosofi är att ingenting får slängas; allt kan återanvändas. På samtliga arbetsplatser är refillsystemet i bruk. Inga tomma flaskor lämnas kvar eller hamnar i soporna. Våra städledare ser till att allt obrukbart material hamnar på återvinningsstationer hos våra leverantörer. Därmed minskas avfallsmängden betydligt. Vi samarbetar bara med leverantörer som uppfyller våra kvalitetskrav. Vår personal har lång erfarenhet inom städ. Alla våra tjänster utförs med kvalitetsgaranti. Du skall vara 100% nöjd. Inget uppdrag är för svårt. Vi har personal som alltid gör det lilla extra.Vi har börjat på vårt mål att ISO-Certifiera oss.

Våra fantastiska medarbetare
Ivan

Ivan

Ägare/Driftchef

Marion

Marion

Ägare / VD

Jonathan

Jonathan

Arbetsledare

Ludwig

Ludwig

Fönsterputsare

Simon

Simon

Fönsterputsare

Fredrik

Fredrik

Fönsterputsare

Linus

Linus

Fönsterputsare

Arbetsområden
Du hittar oss här

PutsarKungen är ett auktoriserat städföretag Putsarkungen AB har av Städföretagens Riksorganisation blivit auktoriserat städföretag. Auktorisationen innebär att föreningen har kontrollerat företaget att gällande kriterier uppfyllts och får använda sig av auktorisationsmärket SFRO. Putsarkungen AB har kollektivavtal med Almega. Det är viktigt för oss att våra medarbetare känner sig trygga i sin anställning. Som kund hos oss ingår alltid ansvarsförsäkring om en olycka sker. Våra anställda har även en HLR-utbildning.

Västmanland
Västmanland

Vill du vara säker på att du får dina fönster putsade med högsta kvalitet eller att hemstädningen utförs av utbildade städare är det oss du ska vända dig till.

Uppland
Uppland

Vill du få hjälp med fönsterputsning i Uppland kan du vända dig till oss som kan erbjuda professionell fönsterputsning vid enstaka tillfällen eller abonnemang för löpande fönsterputs.

Knivsta
Knivsta

Om du vill få hjälp med fönsterputsning eller har du behov av andra typer av städtjänster kan du vända dig till oss som kan erbjuda ett brett utbud av städtjänster till rimliga priser.

Gävleborg & Sandviken
Gävleborg & Sandviken

Att anlita oss för din fönsterputsning i Sandviken & Gävleborgs län behöver inte bli så kostsamt då vi dels har rimliga priser men även då du kan använda dig av RUT-avdraget.

Eskilstuna
Eskilstuna

Om du bor i Eskilstuna kan vi hjälpa dig med alla dina fönsterputsbehov. Vi erbjuder professionell fönsterputsning på engångsbasis eller på abonnemangsbasis. Du väljer helt själv!

Boka fönsterputs online
Du kan enkelt boka din fönsterputsning via vårt digitala bokningssystem.

Våra tjänster