Sök jobb
på Putsarkungen
Putsarkungen Omslagsbild

Vill du bli en av oss? Tveka inte, hör av dig nu!

Vill du bli en av oss? Vi växer så det knakar och är på ständig jakt efter nya lojala medarbetare. Är du en serviceinriktat och trevlig själ som gillar att göra kunder glada dagligen? Trivs du med att göra skillnad? Då vill vi gärna att du skickar in ditt CV och personliga brev till oss.

Hos Putsarkungen AB så kan du utvecklas som person och få en utbildning som du tar med dig hela livet, Vi utbildar alltid våran personal efter vårt arbetssätt och vår filosofi. Fönsterputsarna får gå igenom Ivan Världsmästaren inom fönsterputs hårda och lärorika utbildning inom all sorts fönsterputs.

Ni som är intresserade av städning kommer få gå igenom Mariannes mästerliga städning utbildning, Marianne är även flerfaldig världsmästare inom fönsterputsning så det är inga tvivel om att hon lär dig putsa fönster också.Vi följer kollektivavtal och erbjuder dig ett varmt välkomnande till Putsarkungen AB där kvalité och kunder är prio 1.

Är detta vad du står för? tveka inte och skicka in.Fyll i formuläret nedan och infoga cv och personligt brev. Vi hör av oss när det finns aktuella tjänster, eller om du känns som den rätta för vårat team.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Våra fantastiska medarbetare
Ivan

Ivan

Ägare/Driftchef

Marion

Marion

Ägare / VD

Jonathan

Jonathan

Arbetsledare

Ludwig

Ludwig

Fönsterputsare

Simon

Simon

Fönsterputsare

Fredrik

Fredrik

Fönsterputsare

Linus

Linus

Fönsterputsare