Våra fönsterputsare i Gävle fixar skinande rena fönster

Att putsa fönster är en konst som kräver viss finess och ett stort tålamod, samtidigt som det är tidskrävande. Därför är det vanligt att många väntar med att putsa sina fönster ända tills de är så smutsiga så det är svårt att se ut. Tack vare RUT-avdraget är det idag många privatpersoner som väljer att anlita professionella fönsterputsare för fönsterputs i Gävle med omnejd. Vill även du få hjälp med att putsa dina fönster kan du vända dig till oss på Putsarkungen som kan putsa fönster som proffs.

Att anlita fönsterputsare i Gävle för fönsterputsning

När du anlitar en fönsterputsare för fönsterputsning i Gävle kan du vara trygg med att arbetet alltid utförs med högsta noggrannhet. Våra fönsterputsare på Putsarkungen är inte bara utbildade och erfarna utan även världsmästare i fönsterputsning. Det innebär att vi tar seriöst på vårt arbete vilket också är en av orsakerna till att vi idag har 1000-tals nöjda kunder.

Boka fönsterputsare i Gävle hos oss

Om du vill få hjälp med att putsa fönster kan du boka fönsterputs direkt på vår hemsida. Då får du även veta pris för fönsterputs innan du bestämmer dig för att anlita oss. Vi kan erbjuda dig två alternativ, antingen beställer du en enstaka fönsterputsning eller så kan du teckna ett abonnemang och få fönsterputs utförd löpande, till ett ännu bättre pris.

Vi innehar alla nödvändiga certifieringar, kollektivavtal och försäkringar så att du som kund kan kunna känna dig helt trygg när du anlitar oss.

RUT-avdrag vid fönsterputsning

När du anlitar oss på Putsarkungen har du rätt att använda dig av RUT-avdraget. Det innebär att du kan göra ett skatteavdrag på motsvarande 50 % av våra arbetskostnader. Det gör att du kan erhålla hjälp från våra fönsterputsare i Gävle till ett rimligt pris. Avdraget får du direkt på din faktura så att du inte behöver ligga ute med några pengar.

Så här går en fönsterputs till med våra fönsterputsare i Gävle

  1. Du börjar med att boka fönsterputs genom priskollen på vår hemsida. Här anger du kontaktuppgifter och vilken typ av fönsterputsning du önskar. Därefter kontaktar vi dig för att boka en tid för fönsterputsning.
  2. Innan våra fönsterputsare kommer till din bostad i Gävle för att putsa fönster behöver du ta bort allt vid fönstren som exempelvis blommor, prydnadssaker och möbler. Då kan våra fönsterputsare enkelt komma åt att putsa dina fönster.
  3. På angiven dag kommer våra fönsterputsare i Gävle ut till din bostad där vi har med oss all utrustning och material som vi behöver för din fönsterputsning.
  4. Efter utfört arbete kan ni tillsammans med våra fönsterputsare kontrollera resultatet så att du som kund är 100 % nöjd med vårt arbete.
  5. Därefter skickar vi en faktura med överenskommet pris där vi redan har dragit av RUT-avdraget.

Kontakta oss om du söker fönsterputsare i Gävle

Om du har några frågor kring våra tjänster eller om du vill få hjälp med fönsterputsning är du välkommen att kontakta oss på Putsarkungen. Våra serviceinriktade och professionella fönsterputsare bistår gärna med konsultation och kan även erbjuda skräddarsydda lösningar vid behov.

Guider och resurser

Vi har tagit fram riktigt bra guider och resurser relaterat till fönsterputsning och städning. Läs nedan.

Anlita fönsterputsare till dina fönster
Fönsterputs

Anlita fönsterputsare till dina fönster

Läs vidare här!
Checklista för fönsterputs
Fönsterputs

Checklista för fönsterputs

Läs vidare här!
Fönsterputs till företag
Fönsterputs

Fönsterputs till företag

Läs vidare här!
Hur putsar man fönster?
Fönsterputs

Hur putsar man fönster?

Läs vidare här!
Vad kostar fönsterputs?
Fönsterputs

Vad kostar fönsterputs?

Läs vidare här!
Rengöring av altanfönster / dörrar
Städning

Rengöring av altanfönster / dörrar

Läs vidare här!