Vad kostar det att boka hemstäd i Västerås?

Städning

Har du svårt att hinna med städningen hemma eller vill du frigöra tid för att göra något roligare än att städa kan du anlita oss för din hemstädning i Västerås. Tack vare möjligheten att använda dig av RUT-avdraget så behöver det inte bli speciellt kostsamt samtidigt som det bidrar till att öka hemtrivseln för de boende.

Hur fungerar hemstäd av en bostad i Västerås?

När du vill anlita oss för hemstädning så behöver du först kontakta oss genom att fylla i formuläret på vår hemsida eller per telefon. Då kan vi boka ett hembesök där vi utför en provstädning och diskuterar dina behov av städning.

Vi på Putsarkungen har färdiga städprogram som vi utgår ifrån. Däremot kan din hemstädning skräddarsys utifrån de behov och önskemål som just du har. Du bestämmer själv hur ofta du vill få städat, en gång i veckan, varannan vecka, en gång per månad eller exakt så ofta som du önskar.

Vad ingår i en hemstädning för en bostad i Västerås?

En hemstädning av din bostad i Västerås innebär att våra duktiga städare utför en grundlig städning av hela din bostad. Vi ansvarar för städutrustning och använder oss av egna miljövänliga städprodukter för din städning.

Exempel på vad som kan ingå i en hemstädning i Västerås

 • Dammsugning av alla golv, mattor och tygmöbler.
 • Avtorkning av alla fria ytor som exempelvis fönsterbrädor, element, möbler, armatur, strömbrytare, socklar, lister och dörrkarmar.
 • Putsning av glas i innerdörrar.
 • I kök rengörs diskbänk, kakel och utrymme under diskbänk.
 • Skåp, lådor och alla vitvaror torkas av utvändigt.
 • Rengöring av spisfläkt.
 • Rengöring av mikrovågsugn, utvändigt och invändigt.
 • Putsning av kranar.
 • Tömning av hushållssopor.
 • I badrum rengörs allt porslin som badkar, duschkabin, handfat och toalett.
 • Kranar och speglar putsas.
 • Golvbrunn rengörs.

Det går att beställa till ytterligare städtjänster som ni vill ska utföras, exempelvis putsa fönster, diska eller tvätta.

Vad kostar hemstäd i Västerås

Priset för din hemstädning beror på flera olika faktorer som bland annat hur stor bostaden är, vilka extra städtjänster som ska utföras och hur ofta du vill få bostaden städad. Pris för hemstädning  sätts per timme då omfattningen på städningen kan variera stort från gång till gång. För att kunna sätta ett exakt pris på din hemstädning behöver du boka ett hembesök så att vi kan komma ut till din bostad och göra en inspektion och lyssna på dina önskemål.

När du anlitar oss på Putsarkungen kan du använda dig av RUT-avdraget. Det betyder att du kan göra ett skatteavdrag på 50 % av våra arbetskostnader. Avdraget får du redan på din faktura så att du slipper ligga ute med några pengar.

Anlita oss för hemstäd i Västerås

Du är välkommen att kontakta oss på Putsarkungen för att boka ett hembesök så att vi kan utföra en provstädning och diskutera dina städbehov. Våra utbildade och mycket erfarna städare är vana att arbeta i hemmiljö och utför alltid arbetet med högsta noggrannhet. Självklart får du även garantier på vår städning om det är så att du vid något tillfälle inte är nöjd med vårt arbete.

Guider och resurser

Vi har tagit fram riktigt bra guider och resurser relaterat till fönsterputsning och städning. Läs nedan.

Anlita fönsterputsare till dina fönster
Fönsterputs

Anlita fönsterputsare till dina fönster

Läs vidare här!
Checklista för fönsterputs
Fönsterputs

Checklista för fönsterputs

Läs vidare här!
Fönsterputs till företag
Fönsterputs

Fönsterputs till företag

Läs vidare här!
Hur putsar man fönster?
Fönsterputs

Hur putsar man fönster?

Läs vidare här!
Vad kostar fönsterputs?
Fönsterputs

Vad kostar fönsterputs?

Läs vidare här!
Rengöring av altanfönster / dörrar
Städning

Rengöring av altanfönster / dörrar

Läs vidare här!