Vad är priset för hemstädning?

Städning

Att få hjälp med hemstädning bidrar till att du frigör tid som du istället kan lägga på något du tycker är roligare än att städa. Det gör även att du slipper alla måsten efter arbetet och istället kan komma hem till ett mer trivsamt hem. När du anlitar oss för din hemstädning får du ett bra pris tack vare att du också kan använda dig av RUT-avdraget.

Vad påverkar priset för en hemstädning?

Vi hos Putsarkungen har ett basprogram för hemstädning som kan anpassas helt utifrån dina önskemål och behov. En sak som påverkar ditt slutgiltiga pris för din hemstädning är hur ofta du vill få ditt hem städat. Du kan välja att få hemstädning varje vecka, varannan vecka, en gång i månaden eller exakt så ofta som du önskar.

Storleken på din bostad är också en faktor som påverkar ditt pris för din hemstädning likaså om du har speciella önskemål som kräver en skräddarsydd städning.

Så här går du tillväga för att få ett pris på din hemstädning

 1. Börja med att fylla i vårt formulär där du anger hur stor bostad du har, vilken typ av städning du önskar och dina personliga uppgifter.
 2. Därefter kontaktar vi dig för att boka en provstädning av din bostad. Vid vår provstädning kan vi också lyssna på dina önskemål och bistå med råd kring din städning hemma.
 3. Därefter får du ett pris för din hemstädning av oss baserat på hur ofta du vill få städat och utifrån dina städbehov.

Om du inte har behov av att få städat löpande kan du anlita oss på Putsarkungen då du behöver hjälp med en storstädning istället.

Vad ingår i en hemstädning?

När vi utför en hemstädning så utgår vi från ett basprogram, som sedan kan skräddarsys utifrån dina behov. Vi använder endast miljövänliga produkter för minimal påverkan på miljön men som dessutom är skonsamma mot barn och husdjur. Efter att vi utfört en grundlig städning av ditt hem behöver du endast utföra viss underhållsstädning mellan städtillfällena.

 • Vi dammsuger alla golv, mattor och möbler.
 • Fukttorkning sker av alla golv i bostaden.
 • Alla fria ytor rengörs som exempelvis fönsterbrädor, element, lister, socklar, karmar, armaturer, strömbrytare, eluttag och möbler.
 • Speglar och glas i innerdörrar putsas.
 • Tömning av sopkorgar.
 • I köket rengör vi diskbänk, under diskbänk och tömmer hushållssopor.
 • Kranar och kakel putsas.
 • Vi torkar av lådor, skåp och vitvaror utvändigt.
 • Mikrovågsugn rengörs både utvändigt och invändigt.
 • Rengöring av spisfläkt.
 • I badrum rengör vi allt porslin såsom toalett, badkar, duschkabin och handfat.
 • Speglar och kranar putsas.
 • Rengöring av golvbrunn.

Vi är proffs på städning

Putsarkungen har utbildade, erfarna och pålitliga städare som har mångårig erfarenhet av att arbeta i hemmiljöer. Det innebär att vi utför vårt arbete med stor försiktighet och visar hänsyn till de som vistas i bostaden. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din städning löpande eller om du vill få ett pris för din hemstädning är du välkommen att kontakta oss genom vårt formulär på hemsidan eller per telefon.

Guider och resurser

Vi har tagit fram riktigt bra guider och resurser relaterat till fönsterputsning och städning. Läs nedan.

Anlita fönsterputsare till dina fönster
Fönsterputs

Anlita fönsterputsare till dina fönster

Läs vidare här!
Checklista för fönsterputs
Fönsterputs

Checklista för fönsterputs

Läs vidare här!
Fönsterputs till företag
Fönsterputs

Fönsterputs till företag

Läs vidare här!
Hur putsar man fönster?
Fönsterputs

Hur putsar man fönster?

Läs vidare här!
Vad kostar fönsterputs?
Fönsterputs

Vad kostar fönsterputs?

Läs vidare här!
Rengöring av altanfönster / dörrar
Städning

Rengöring av altanfönster / dörrar

Läs vidare här!