Vad är priset för fönsterputs?

Fönster behöver normalt putsas flera gånger per år så att inte smuts och föroreningar lägger sig som ett täckande skikt på glasen som gör att det blir svårt att se ut. Att putsa fönster är ett arbete som många drar sig för in i det längsta, ofta på grund av att de kan vara svårt att putsa fönster utvändigt då det kräver speciell utrustning eller är ett höghöjdsarbete.

Då kan det kännas tryggt att istället anlita ett professionellt fönsterputsföretag som Putsarkungen som utför fönsterputs till ett rimligt pris och med högsta kvalitet.

Vi kan erbjuda dig fönsterputs till bästa pris

Putsarkungen har under många år hjälpt både företag och privatpersoner att putsa fönster, både utvändigt och invändigt. Med rätt utrustning, miljövänligt material och medarbetare som är specialister, till och med världsmästare inom fönsterputs, kan du vara säker på att få arbetet utfört med ett perfekt resultat.

Hos oss på Putsarkungen kan du finna flera olika lösningar för din fönsterputsning. Vi kan bland annat erbjuda fönsterputs vid enstaka tillfällen, samt även ett abonnemang där vi återkommande kan putsa fönster utifrån din bostad eller ditt företags behov.

Boka fönsterputs enkelt, snabbt och bekvämt online

När du är i behov av fönsterputs kan du finna priser hos oss som är mycket rimliga. Våra priser tillsammans med den höga kvalitén vi levererar har gett oss tusentals nöjda kunder genom åren. När du vill bli en av våra nöjda kunder kan du boka fönsterputs hos oss till fast pris. Med ett abonnemang kan vi även erbjuda dig rabatter som gör din fönsterputsning än mer prisvänligt.

Som privatperson har du möjlighet att använda dig av RUT-avdrag då du anlitar oss på Putsarkungen för din fönsterputs, vilket innebär ett ännu lägre pris. Du kan göra ett skatteavdrag på motsvarande 50 % av våra arbetskostnader, upp till 75 000 kronor per år. Avdraget får du direkt på din faktura så att du slipper ligga ute med pengarna.

Låt oss utföra din fönsterputs

Vi som arbetar hos Putsarkungen är utbildade fönsterputsare som varit verksamma inom branschen under många år. Det innebär att vi kan åta oss alla typer av uppdrag inom fönsterputs till rimliga priser. Med våra abonnemang kan du som företagare få en smidig lösning som innebär att du alltid har rena fönster för ditt kontor eller din butik.

Om du vill få mer information om våra tjänster, hjälp med fönsterputs eller erhålla tips för att putsa fönster är du varmt välkommen att kontakta oss. Hos oss får du alltid fast pris för din fönsterputs så att du vet vad det kostar innan du gör din beställning.

Guider och resurser

Vi har tagit fram riktigt bra guider och resurser relaterat till fönsterputsning och städning. Läs nedan.

Anlita fönsterputsare till dina fönster
Fönsterputs

Anlita fönsterputsare till dina fönster

Läs vidare här!
Checklista för fönsterputs
Fönsterputs

Checklista för fönsterputs

Läs vidare här!
Fönsterputs till företag
Fönsterputs

Fönsterputs till företag

Läs vidare här!
Hur putsar man fönster?
Fönsterputs

Hur putsar man fönster?

Läs vidare här!
Vad kostar fönsterputs?
Fönsterputs

Vad kostar fönsterputs?

Läs vidare här!
Rengöring av altanfönster / dörrar
Städning

Rengöring av altanfönster / dörrar

Läs vidare här!