Tre fördelar med flyttstäd

Städning

Är det dags att flytta så är du säkert redan medveten om att det är en hel del saker som du behöver fixa med, såsom att packa och transportera ditt bohag till nya bostaden. I ditt nya hem ska sedan allt packas upp så att du snabbt kommer i ordning, samtidigt som många praktiska saker ska lösas på den nya orten. Då kan det vara skönt att slippa tänka på att den gamla bostaden behöver städas. Om du väljer att anlita oss hos Putsarkungen för din flyttstäd kan du istället lägga din tid på att komma igång i ditt nya hem. Här delar vi med oss av tre fördelar med flyttstäd

Vad innebär flyttstäd?

När du flyttar från en bostad så är du ansvarig för att hemmet genomgår en grundlig städning inför att de nya hyresgästerna, alternativt ägarna, ska flytta in. Att utföra en städning i samband med en flytt är ett omfattande arbete som inkluderar total rengöring av bostadens samtliga ytor, inklusive vitvaror.

Tre fördelar med flyttstäd

  1. När du väl har lämnat din gamla bostad kan du helt och hållet släppa allt som har med städning att göra och istället fokusera på att packa upp och börja trivas i ditt nya hem.
  2. Du får garantier på att städningen kommer godkännas. Det innebär att om det blir nedslag på någon del av städningen så åtgärdar vi detta utan kostnad.
  3. Du kan använda RUT-avdrag då du anlitar oss för din flyttstäd. Det betyder att du kan göra ett skatteavdrag på motsvarande 50 % av våra arbetskostnader. Avdraget gör vi direkt på din faktura så du slipper ligga ute med pengar.

Hur du går tillväga för att beställa flyttstäd

  • Börja med att kontakta oss på Putsarkungen för att få ett pris på flyttstäd. Vi erbjuder fasta priser utifrån din bostads storlek.
  • Därefter så bestämmer vi en dag då städningen ska utföras. Inför vår flyttstädning behöver bostaden tömmas helt på bohag och lösa prylar. Lämpligast är att utföra städningen några dagar innan de nya boende ska flytta in så bostaden inte hinner bli smutsig igen.
  • På bestämd dag utför våra professionella städare en flyttstäd. Vi lämnar garantier på att städningen kommer att utföras korrekt så att den blir godkänd av de nya hyresgästerna/ägarna.
  • Därefter får du en faktura där vi redan har dragit av RUT-avdraget.

Låt oss utföra din flyttstäd

Vi på Putsarkungen har varit verksamma ända sedan 2010 och har genom åren utfört arbeten åt 1000-tals nöjda kunder. Vi har specialiserat oss på att putsa fönster men erbjuder även många andra tjänster som bland annat flyttstäd, hemstäd och kontorstäd.

Du är välkommen att kontakta oss för att få ett prisförslag, en offert, teckna abonnemang eller för fri konsultation kring dina städbehov.

Guider och resurser

Vi har tagit fram riktigt bra guider och resurser relaterat till fönsterputsning och städning. Läs nedan.

Anlita fönsterputsare till dina fönster
Fönsterputs

Anlita fönsterputsare till dina fönster

Läs vidare här!
Checklista för fönsterputs
Fönsterputs

Checklista för fönsterputs

Läs vidare här!
Fönsterputs till företag
Fönsterputs

Fönsterputs till företag

Läs vidare här!
Hur putsar man fönster?
Fönsterputs

Hur putsar man fönster?

Läs vidare här!
Vad kostar fönsterputs?
Fönsterputs

Vad kostar fönsterputs?

Läs vidare här!
Rengöring av altanfönster / dörrar
Städning

Rengöring av altanfönster / dörrar

Läs vidare här!