Så putsar vi fönster på bästa sätt

Fönsterputs
Att putsa fönster är något som de flesta gärna skjuter på då det är ett tidskrävande och ibland krångligt arbete att utföra. Dessutom krävs stor noggrannhet då arbetet utförs så att det inte blir ränder på fönstren. När du anlitar oss får du din fönsterputs utförd på bästa sätt.

När du vill få hjälp med fönsterputs på bästa sätt kan du vända dig till oss som är specialister på allt inom fönsterputsning. Vi använder oss endast av miljövänliga medel, som är minst lika effektiva som traditionella fönsterputsmedel, och återvinningsbara redskap för minimal påverkan på miljön.

Att genomföra en fönsterputs på bästa sätt

Ett fönster behöver normalt putsas ett par gånger invändigt och cirka 4 gånger utvändigt varje år. Dock kan det finnas faktorer som bidrar till fönstrens nedsmutsning som exempelvis då bostaden ligger i stadsmiljö med mycket trafik, nära industrier eller vid havskusten. Då kan det krävas att man genomför en fönsterputs utvändigt varannan månad istället.

Smidigt och billigare att teckna abonnemang

Om du tecknar ett abonnemang så slipper du tänka på när det är dags att putsa dina fönster. Istället lägger vi tillsammans upp en plan för din fönsterputsning under ett år och därefter så putsar vi dina fönster på angivet datum.

När du har ett abonnemang hos oss på Putsarkungen så kommer vi ut till din bostad och putsar dina fönster 4 – 5 gånger per år, utvändigt. Det innebär att du alltid har rena fönster så att du får in maximalt med ljus och samtidigt får en bra utsikt.

Dessutom får du 10 % rabatt då du tecknar ett abonnemang vilket gör din fönsterputsning än billigare.

Så här utför vi en fönsterputs på bästa sätt

• Det börjar med att du kontaktar oss för att boka en fönsterputsning, alternativt tecknar ett abonnemang, eller att du beställer en tid genom Priskollen.

• Vi bekräftar din beställning och bestämmer tillsammans med dig en dag då våra fönsterputsare ska utföra arbetet.

• Inför vårt arbete behöver du förbereda din bostad genom att skapa fria ytor vid fönstren som exempelvis att ta bort blommor och gardiner. Du kan läsa mer om detta i vår checklista för fönsterputs.

• På angiven dag så kommer våra fönsterputsare ut till din bostad och genomför en fönsterputs på bästa sätt. Vi använder oss endast av miljövänliga produkter för minimal påverkan på miljön.

• Efter att vi är klara med vårt arbete så överlämnar vi en lapp i brevlådan som meddelar att vi varit där och utfört vårt arbete. Du kan då kontrollera dina fönster så att du är 100 % nöjd med vårt arbete.

• Slutligen så skickar vi en faktura med posten där vi redan har dragit av RUT-avdraget.

Våra fönsterputsare utför din fönsterputs på bästa sätt

Putsarkungen är en fönsterputsfirma som varit verksam inom branschen sedan år 2010 och som har utbildade och erfarna fönsterputsare som är proffs på alla typer av fönsterputs. Vi erbjuder tjänster åt både privatpersoner och företag och kan åta oss både större som mindre uppdrag, men även uppdrag där det krävs mer avancerad fönsterputsning.

Utöver fönsterputs så erbjuder vi även andra tjänster som exempelvis hemstädning, storstädning, flyttstädning och kontorsstädning. Om du väljer att anlita oss för din hemstädning så kan vi skräddarsy ett städprogram där du även får löpande fönsterputs utförd på bästa sätt.

Om du vill få hjälp med fönsterputs för din bostad kan du boka in en fönsterputs genom hemsidan eller så kan du kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Guider och resurser

Vi har tagit fram riktigt bra guider och resurser relaterat till fönsterputsning och städning. Läs nedan.

Anlita fönsterputsare till dina fönster
Fönsterputs

Anlita fönsterputsare till dina fönster

Läs vidare här!
Checklista för fönsterputs
Fönsterputs

Checklista för fönsterputs

Läs vidare här!
Fönsterputs till företag
Fönsterputs

Fönsterputs till företag

Läs vidare här!
Hur putsar man fönster?
Fönsterputs

Hur putsar man fönster?

Läs vidare här!
Vad kostar fönsterputs?
Fönsterputs

Vad kostar fönsterputs?

Läs vidare här!
Rengöring av altanfönster / dörrar
Städning

Rengöring av altanfönster / dörrar

Läs vidare här!