Så enkelt är det att låta oss sköta din flyttstädning i Västerås

Städning

Är det dags att flytta till en ny bostad har du säkert en hel del att tänka på som exempelvis nedmontering av möbler, packning och transport till den nya bostaden. Då kan det vara skönt att slippa tänka på att den gamla bostaden behöver genomgå en flyttstädning. Genom att överlåta din flyttstädning av gamla bostaden i Västerås till oss kan du släppa tankarna på din gamla bostaden helt och istället lägga din tid på att komma igång i din nya.

När du anlitar oss för flyttstädning i Västerås

Att låta oss på Putsarkungen utföra din flyttstädning är enkelt och innebär att vi tar över allt ansvar för din flyttstädning av din bostad i Västerås. Det betyder att vi ser till att städningen utförs korrekt och med högsta noggrannhet så att städningen blir godkänd vid besiktningen.

Vad ingår i flyttstädning?

Vad som ingår i en flyttstädning varierar lite beroende på typ av bostad. Normalt så rengörs alla ytor från golv till tak. Diskbänk, skåp och lådor torkas rena. Rengöring utförs av alla vitvaror i köket såsom kylskåp, frys, ugn, spis, mikrovågsugn, diskmaskin och spisfläkt. I badrum och på toaletter rengörs all porslin som toalett, badkar, duschkabin och handfat. Golvbrunn rensas, kranar och speglar putsas.

Det som inte ingår i en flyttstäd i Västerås är städning av balkong, uteplats, tomt, förråd eller garage. Däremot går det utmärkt att lägga till städning även för dessa utrymmen.

Vad kostar en flyttstädning i Västerås?

När du anlitar oss på Putsarkungen får du alltid fast pris för din flyttstädning. Priset baseras på hur stor bostaden är. Du kan använda vårt formulär på vår hemsida för att kontrollera vad priset blir för just din flyttstädning.

Vid en flyttstädning kan du använda dig av RUT-avdrag. Det innebär att du har möjlighet att göra ett skatteavdrag på motsvarande 50 % av våra arbetskostnader. Avdraget gör vi direkt på fakturan så att du slipper ligga ute med pengarna.

Hur bokar jag en flyttstädning?

På vår hemsida kan du beställa en flyttstädning och även se vad priset blir för städningen. När du skickat in din bokning så kontaktar vi dig med ett exakt pris för flyttstädningen och därefter bestämmer vi ett datum då städningen ska utföras. Innan en flyttstädning kan påbörjas behöver bostaden tömmas helt på alla saker. Lämpligast är att städningen utförs strax innan de nya boende ska flytta in.

Vi lämnar garantier på din flyttstädning så att du kan vara trygg med att vi ansvarar för att städningen kommer att bli godkänd. Det innebär att om du anlitar oss för din flyttstädning i Västerås kan du helt släppa alla tankar på din gamla bostad.

Låt oss utföra din flyttstädning i Västerås

Putsarkungen har sedan 2010 utfört tjänster åt privatpersoner, företag och fastighetsbolag. Vi erbjuder bland annat hemstädning, flyttstädning, storstädning, kontorsstädning, trappstädning och fönsterputsning.

Behöver du hjälp med flyttstädning eller vill du få mer information om våra andra tjänster är du välkommen att kontakta oss.

Guider och resurser

Vi har tagit fram riktigt bra guider och resurser relaterat till fönsterputsning och städning. Läs nedan.

Anlita fönsterputsare till dina fönster
Fönsterputs

Anlita fönsterputsare till dina fönster

Läs vidare här!
Checklista för fönsterputs
Fönsterputs

Checklista för fönsterputs

Läs vidare här!
Fönsterputs till företag
Fönsterputs

Fönsterputs till företag

Läs vidare här!
Hur putsar man fönster?
Fönsterputs

Hur putsar man fönster?

Läs vidare här!
Vad kostar fönsterputs?
Fönsterputs

Vad kostar fönsterputs?

Läs vidare här!
Rengöring av altanfönster / dörrar
Städning

Rengöring av altanfönster / dörrar

Läs vidare här!