Rengöring av altanfönster / dörrar

Städning
Precis som du med jämna mellanrum behöver putsa dina fönster behöver du även utföra en rengöring av dina altanfönster och dörrar. Våra utbildade och mycket skickliga fönsterputsare kan putsa din inglasade altan, balkong eller uteplats. Läs mer om rengöring av altanfönster här.

Har du en inglasad altan, balkong eller uterum behöver du med jämna mellanrum utföra en rengöring av dina altanfönster så att du får en bra utsikt och en större interaktion med din trädgård. Det är lämpligt att genomföra en rengöring av dina altanfönster och dörrar i samband med att du utför den vanliga fönsterputsen för din bostad.

Anlita oss för din rengöring av dina altanfönster

Altanfönster utsätt ofta för nedsmutsning som kommer från växtligheten som finns i trädgården. Fönstren är också extra utsatta i samband med regn som gör att det stänker upp jord och annan smuts på fönstren.

Om du väljer att anlita våra duktiga fönsterputsare hos Putsarkungen kan vi hjälpa dig med rengöringen av dina altanfönster. Vi ser till att fönstren blir ordentligt rengjorda så du får en glasklar utsikt och så att ljuset kan leta sig in på din altan.

Vi erbjuder abonnemang på fönsterputs

Hos oss på Putsarkungen kan du teckna förmånliga abonnemang för din fönsterputs. Det innebär att vi kommer ut till din bostad 4 – 5 gånger varje år för att putsa dina fönster utvändigt. Abonnemanget kan också kompletteras med tillval som exempelvis invändig fönsterputs eller rengöring av altanfönster.

Våra abonnemang löper på 1 år i taget och kan skräddarsys helt utifrån dina behov. När du tecknar ett abonnemang hos oss får du även 10 % rabatt på vår fönsterputs.

Olika typer av fönsterputs

Vi hos Putsarkungen har erfarna och mycket skickliga fönsterputsare, bland annat har ägarna vunnit VM och SM i fönsterputsning vid ett flertal tillfällen. Det innebär att våra fönsterputsare har den kunskap som krävs för att kunna utföra alla typer av fönsterputs.

Fönsterputs på hög höjd

Vi kan åta oss fönsterputs på hög höjd då vi använder oss av borstar med långt skaft som använder rent vatten, som renats från kalk och mineraler. Det innebär att vi kan rengöra fönster på högre höjder effektivt, utan ränder och kalkfläckar efter att vattnet har torkat.

Fönsterputs för företag

Många kontorslokaler har många fönster för att släppa in så mycket ljus som möjligt i lokalerna samtidigt som det är vanligt med glaspartier även inne i lokalerna. Vi kan åta oss ert företags fönsterputsning, vid behov eller så kan vi skräddarsy en abonnemangsform som passar ert företag.

Rengöring av solceller

Idag är det många privata fastighetsägare som har valt att installera solceller på sitt tak så att de kan producera en del av fastighetens energibehov själv. Med tiden kommer solpanelerna på taket att få en beläggning som består av föroreningar, löv eller fröer från växter som sprids med vinden. Det kan bidra till att solcellernas effekt minskar.

Vi kan erbjuda en effektiv rengöring av dina solceller så att du kan producera elektricitet med maximal effekt.

Låt oss hjälpa dig med rengöring av dina altanfönster

Om du vill få hjälp med fönsterputsning av dina fönster eller med en rengöring av dina altanfönster kan du vända dig till oss på Putsarkungen som är specialister på fönsterputsning.

Våra utbildade och mycket erfarna fönsterputsare kan åta sig alla typer av fönsterputsning, även mer avancerad fönsterputs för exempelvis större byggnader.

Du kan själv boka in en fönsterputs eller kontakta oss för mer information om våra tjänster och för att boka tid för en fönsterputsning.

Guider och resurser

Vi har tagit fram riktigt bra guider och resurser relaterat till fönsterputsning och städning. Läs nedan.

Anlita fönsterputsare till dina fönster
Fönsterputs

Anlita fönsterputsare till dina fönster

Läs vidare här!
Checklista för fönsterputs
Fönsterputs

Checklista för fönsterputs

Läs vidare här!
Fönsterputs till företag
Fönsterputs

Fönsterputs till företag

Läs vidare här!
Hur putsar man fönster?
Fönsterputs

Hur putsar man fönster?

Läs vidare här!
Vad kostar fönsterputs?
Fönsterputs

Vad kostar fönsterputs?

Läs vidare här!
Rengöring av altanfönster / dörrar
Städning

Rengöring av altanfönster / dörrar

Läs vidare här!