Låt oss sköta er storstädning

Städning

Det finns flera tillfällen då man behöver utföra en storstädning som exempelvis efter en semester, inför julhelgen eller då man inte hunnit med att utföra löpande städning. En storstädning är en omfattande rengöring av bostadens alla ytor och utrymmen vilket kräver både kunskap men framför allt tid för att arbetet ska bli rätt utfört.

Om du vill få hjälp med storstädning av din bostad kan du vända dig till oss på Putsarkungen som är specialister på all typ av städning åt både privatpersoner och företag.

Vad innebär en storstädning?

En storstädning innebär att alla fria ytor i varje rum städas grundligt så att de håller sig rena under en lång tid framöver. Genom att genomföra en storstädning 2 - 4 gånger per år så räcker det sedan med att du utför lättare underhållsstädning mellan städtillfällena. Dessutom så bidrar en storstädning till att du minskar slitage på framför allt golv och andra trädetaljer i din bostad.

Detta ingår i en storstädning

När du anlitar oss på Putsarkungen för din storstädning så utför vi städningen utifrån ett basprogram som är väl anpassat för de flesta bostäder. Vi kan även skräddarsy din storstädning utifrån dina behov, samt utöka med ytterligare städtjänster som exempelvis fönsterputsning och städning av din tomt.

Alla rum

 • Dammsugning av golv, mattor och tygmöbler.
 • Fukttorkning av golv.
 • Avtorkning av fönsterbrädor, element, socklar, karmar, lister, armaturer, eluttag, strömbrytare och möbler.
 • Putsning av speglar och glas i innerdörrar.

Badrum och toalett

 • Rengöring av allt porslin som exempelvis badkar, handfat, toalett och duschkabin.
 • Pustning av speglar och kranar.
 • Rengöring av golvbrunn.

Köket

 • Avtorkning av lådor, skåp och vitvaror utvändigt.
 • Rengöring av mikrovågsugn, både utvändigt och invändigt.
 • Rengöring av spis, ugn och spisfläkt.
 • Pustning av kranar och kakel.
 • Rengöring av diskbänk och under diskbänk.
 • Tömning av hushållssopor.

Vi kan även erbjuda dig hemstädning

För dig som vill få hjälp med städning löpande kan vi erbjuda vår tjänst hemstädning. Det innebär att vi utför en grundlig städning av din bostad precis så ofta som du önskar, en eller två gånger per vecka, varannan vecka, en gång i månaden eller enligt dina önskemål. När du anlitar oss för din hemstädning kan vi skräddarsy din städning så att du får den utförd exakt utifrån dina behov och önskemål.

Ditt pris för hemstädning behöver inte bli så högt då du kan använda dig av RUT-avdraget. Det innebär att du kan göra ett skatteavdrag på motsvarande 50 % av våra arbetskostnader. Avdraget får du direkt på din faktura.

Låt våra duktiga städare ta hand om din storstädning

Vi som arbetar hos Putsarkungen har varit verksamma inom branschen under en lång tid och har därmed en stor kunskap och massor av erfarenhet inom området. Det innebär att vi utför vårt arbete med rätt utrustning, miljövänliga produkter och alltid med högsta noggrannhet för maximal kundnöjdhet. Självklart lämnar vi även garantier på vårt arbete så att du kan vara trygg med vår städning även efter att vi är klara.

Du är välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster eller för att få ett prisförslag för din storstädning.

Guider och resurser

Vi har tagit fram riktigt bra guider och resurser relaterat till fönsterputsning och städning. Läs nedan.

Anlita fönsterputsare till dina fönster
Fönsterputs

Anlita fönsterputsare till dina fönster

Läs vidare här!
Checklista för fönsterputs
Fönsterputs

Checklista för fönsterputs

Läs vidare här!
Fönsterputs till företag
Fönsterputs

Fönsterputs till företag

Läs vidare här!
Hur putsar man fönster?
Fönsterputs

Hur putsar man fönster?

Läs vidare här!
Vad kostar fönsterputs?
Fönsterputs

Vad kostar fönsterputs?

Läs vidare här!
Rengöring av altanfönster / dörrar
Städning

Rengöring av altanfönster / dörrar

Läs vidare här!