Hur ofta bör du putsa dina fönster hemma i Västerås?

Fönsterputs

Många i Västerås har valt att putsa sina fönster två gånger per år, en gång inför vintern och en gång efter vintern, alltså på hösten och på våren. Egentligen behöver fönster putsas oftare än så, framför allt om man bor nära naturen med mycket fröer i luften, eller i stadsmiljö där trafik och andra föroreningar smutsar ned fönstren. Att putsa fönster ofta i Västerås är inget negativt, tvärtom så minskar det slitaget på glaset.

När ska du putsa dina fönster hemma i Västerås?

Rent generellt kan man förenklat säga att fönster bör putsas när de är så smutsiga att det påverkar utsikten eller ljusinsläppet. Hur ofta fönstren blir smutsiga beror på flera olika faktorer som bland annat föroreningar i luften från trafik, industrier och naturen. Normalt i Västerås är att man bör putsa fönster utvändigt 3 – 4 gånger per år och invändigt 2 gånger per år. Men som tidigare nämnts så är det bara positivt att tvätta fönster ofta.

Vilken årstid är bäst att putsa fönster i Västerås?

Det finns tider på året som är mer lämpliga än andra när man ska putsa fönster i Västerås, men fönsterputsning kan egentligen utföras året om. Man bör dock inte putsa fönster i direkt solljus då vattnet på fönstret torkar allt för snabbt vilket gör att det uppstår synliga ränder. Fönsterputsning bör också utföras när det är dagsljus så att man kan se smutsen på fönstret, vilket är svårt under andra tider. När man putsar fönster på vintern kan man använda frostskyddsmedel som exempelvis T-röd i vattnet så att det inte fryser på fönstret.

Anlita fönsterputsare i Västerås för att putsa fönster

Om du tycker att det är krångligt att putsa fönster, exempelvis på vintern eller sommaren så kan du vända dig till oss på Putsarkungen som kan putsa fönster som ett proffs. Vi kan hjälpa dig med att putsa dina fönster i Västerås året om, eller utifrån dina önskemål och behov. Vi kan erbjuda dig fönsterputs till fast pris men även ett abonnemang där vi åtar oss att löpande putsa dina fönster. Tecknar du ett abonnemang kan du även få ytterligare rabatt på våra priser.

Självklart kan du också använda RUT-avdraget som innebär att du får göra ett skatteavdrag på totalt 50 % av våra arbetskostnader. Avdraget får du direkt på din faktura så att du slipper ligga ute med pengar.

Kontakta oss för mer information om fönsterputs i Västerås

Vi på Putsarkungen har genom åren haft 1000-tals nöjda kunder vilket borgar för att även du kommer att bli en av våra nöjda kunder. Vi har kollektivavtal och innehar försäkringar samtidigt som våra fönsterputsare är utbildade och har varit verksamma många år inom branschen. Det betyder att om du anlitar oss kan du vara trygg med att få arbetet utfört korrekt, av kvalificerad personal och med högsta noggrannhet.

Vill du få hjälp med att putsa dina fönster i Västerås kan du boka fönsterputs direkt på vår hemsida.

Guider och resurser

Vi har tagit fram riktigt bra guider och resurser relaterat till fönsterputsning och städning. Läs nedan.

Anlita fönsterputsare till dina fönster
Fönsterputs

Anlita fönsterputsare till dina fönster

Läs vidare här!
Checklista för fönsterputs
Fönsterputs

Checklista för fönsterputs

Läs vidare här!
Fönsterputs till företag
Fönsterputs

Fönsterputs till företag

Läs vidare här!
Hur putsar man fönster?
Fönsterputs

Hur putsar man fönster?

Läs vidare här!
Vad kostar fönsterputs?
Fönsterputs

Vad kostar fönsterputs?

Läs vidare här!
Rengöring av altanfönster / dörrar
Städning

Rengöring av altanfönster / dörrar

Läs vidare här!