Hur lång tid tar det att putsa fönster?

Fönsterputs

Att putsa fönster i en privatbostad bör utföras cirka 3 – 4 gånger utvändigt och åtminstone 2 gånger invändigt varje år. För ett kontor eller en butik som ligger i stadsmiljö kan det ofta krävas att man putsar fönstren oftare då det finns mycket föroreningar i luften. Med rena fönster får man både bättre utsikt och släpper in mer ljus, vilket i sin tur bidrar till en ökad trivsel.

Tid för att putsa fönster

Hur lång tid det tar att putsa fönster beror på många olika faktorer som bland annat hur många fönster som ska putsas och åtkomligheten för att putsa fönstren utvändigt. Normalt brukar det ta mellan en och tre timmar att putsa dina fönster i en privat bostad, beroende på antal fönster. Förutsättningen för att vi ska kunna putsa dina fönster snabbt och smidigt är att det är bortplockat kring fönstren så att vi enkelt kan komma åt och utföra en fönsterputsning.

Fönsterputsning på hög höjd

När du behöver hjälp med fönsterputsning på hög höjd har vi utrustning som gör att vi kan åta oss fönsterputs utan att behöva krångla med ställning eller annan höghöjdsutrustning. Med vår moderna utrustning för fönsterputs på hög höjd kan vi utföra arbetet från marken med högsta kvalitet, utan risk för att vi lämnar efter oss repor eller ränder. Kontakta oss på Putsarkungen för mer information om du vill putsa fönster på högre höjd.

Bästa tiden att putsa fönster

Fönster blir nedsmutsade året om och därför behöver man även kunna putsa fönster under alla årstider. Problemet med fönsterputs under vintern är att vatten ofta fryser på glaset vilket gör att det blir svårt att få fönstren helt rena. Dock kan man använda sig av antifrysmedel så att vattnet inte fryser. Mer tips om att putsa fönster kan du hitta på vår hemsida.

När du anlitar oss för din fönsterputs kan vi utföra arbetet året om. På vår hemsida finner du mer information om våra tjänster. Här kan du även boka fönsterputs snabbt och enkelt.

Anlita oss för att putsa dina fönster

Putsarkungen är ett företag som grundades år 2010 och som specialiserat sig på fönsterputs till privatpersoner, företag, fastighetsbolag och andra organisationer. Vi har en gedigen utbildning och erfarenhet inom området, vilket har lett till att vi är flerfaldiga världsmästare inom fönsterputs.

När du anlitar oss för din fönsterputs kan du vara trygg med att arbetet alltid utförs med högsta noggrannhet, vilket gett oss 1000-tals nöjda kunder genom åren. Vi utför alltid fönsterputs till fast pris vilket innebär att du alltid vet vad det kostar innan arbetet påbörjas. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster eller för att boka din fönsterputsning.

Guider och resurser

Vi har tagit fram riktigt bra guider och resurser relaterat till fönsterputsning och städning. Läs nedan.

Anlita fönsterputsare till dina fönster
Fönsterputs

Anlita fönsterputsare till dina fönster

Läs vidare här!
Checklista för fönsterputs
Fönsterputs

Checklista för fönsterputs

Läs vidare här!
Fönsterputs till företag
Fönsterputs

Fönsterputs till företag

Läs vidare här!
Hur putsar man fönster?
Fönsterputs

Hur putsar man fönster?

Läs vidare här!
Vad kostar fönsterputs?
Fönsterputs

Vad kostar fönsterputs?

Läs vidare här!
Rengöring av altanfönster / dörrar
Städning

Rengöring av altanfönster / dörrar

Läs vidare här!