Fönsterputs till företag

Fönsterputs
När fönster blir nedsmutsade så bidrar det till mindre ljusinsläpp som i sin tur kan leda till att personalen blir tröttare och lättare tappar motivationen. Vi kan hjälpa ert företag med löpande fönsterputs och kontorsstädning så er personal får en trivsammare och mer kreativ arbetsmiljö.

Företag som har kontorslokaler eller butiker har ofta stora och/eller många fönster så att de får in så mycket ljus i lokalerna som möjligt, vilket bidrar till en trivsammare arbetsmiljö. För butiker så används även fönstren som en marknadsföringsplats där förbigående kan se in eller tal del av olika erbjudanden.

Fönsterputs för företag som har butik eller kontor

Butiksfönster utsätts ofta för föroreningar som kommer från trafiken, regn och smutspartiklar som sprids med vinden. Det är också vanligt att personer tar på fönstren i samband med att de tittar in. Det gör att företag som har butiksfönster oftare behöver putsa sina fönster.

Även kontorslokaler behöver många fönster för att få in maximalt med ljus i lokalerna vilket bidrar till att personalen blir mer kreativa och mindre trötta. När fönstren blir solkiga eller nedsmutsade behöver de putsas så att man inte stänger ute ljuset och förstör utsikten.

Många kontorslokaler har ofta även glaspartier inne i lokalerna som exempelvis används för att skapa mer luftighet och öppenhet för de som arbetar på kontoret. Dessa glaspartier utsätts ständigt för nedsmutsningar i samband med att personalen tar på fönstren men även då damm och andra föroreningar virvlar runt i luften i samband med städning.

Att genomföra en fönsterputs för företag

Vi hos Putsarkungen kan erbjuda skräddarsydda tjänster för företag som är i behov av regelbunden fönsterputs. Bland annat kan företag teckna förmånliga abonnemang på fönsterputs vilket innebär att vi regelbundet putsar företagets fönster utifrån den tidsplan som överenskommits. Det innebär att ni alltid har rena fönster på ert kontor eller för er butik så att ni får in maximalt med solljus i era lokaler.

Tack vare att vi använder oss av fönsterborstar så kan vi även utföra fönsterputs på hög höjd eller för höga butiksfönster med ett perfekt resultat.

Komplettera fönsterputs för företag med kontorsstädning

Putsarkungen kan även erbjuda andra tjänster som vänder sig till främst företag som exempelvis kontorsstädning, trappstädning och byggstädning. Vi kan också hjälpa ert företag med flyttstädning eller storstädning vid behov.

Genom att skräddarsy er kontorsstädning kan vi även få med regelbunden fönsterputsning i ert städprogram. Våra pålitliga, utbildade och mycket erfarna städare och fönsterputsare utför alltid arbetet med stor noggrannhet för högsta kvalitet. Dessutom använder vi oss endast av miljövänliga produkter för minimal påverkan på miljön.

Anlita oss för fönsterputs av ert företags fönster

Putsarkungen har sedan år 2010 utfört fönsterputs åt privatpersoner och företag vilket har gett oss många nöjda och återkommande kunder med åren. Företagets ägare har vid ett flertal tillfällen vunnit både VM och SM i fönsterputs vilket borgar för att det finns en gedigen kunskap och erfarenhet inom företaget.

Samtliga våra fönsterputsare är utbildade och har varit verksamma inom branschen under många år. Personalen får även löpande internutbildning för att bredda sin kompetens så att vi alltid ligger i framkant då det kommer till spjutspetskompetens inom fönsterputs för företag.

Vi kan erbjuda företag fönsterputs vid enskilda tillfällen eller prisvärda abonnemang för regelbunden fönsterputs under ett år. Ni är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi löpande kan hjälpa er med att hålla era fönster och lokaler rena, snygga och väldoftande.

Guider och resurser

Vi har tagit fram riktigt bra guider och resurser relaterat till fönsterputsning och städning. Läs nedan.

Anlita fönsterputsare till dina fönster
Fönsterputs

Anlita fönsterputsare till dina fönster

Läs vidare här!
Checklista för fönsterputs
Fönsterputs

Checklista för fönsterputs

Läs vidare här!
Fönsterputs till företag
Fönsterputs

Fönsterputs till företag

Läs vidare här!
Hur putsar man fönster?
Fönsterputs

Hur putsar man fönster?

Läs vidare här!
Vad kostar fönsterputs?
Fönsterputs

Vad kostar fönsterputs?

Läs vidare här!
Rengöring av altanfönster / dörrar
Städning

Rengöring av altanfönster / dörrar

Läs vidare här!