Anlita fönsterputsare till dina fönster

Fönsterputs
Normalt behöver fönster putsas ett par gånger varje år, om man inte har bostad i innerstaden där det råder livlig trafik, vilket kan kräva ytterligare fönsterputsningar. Vill man spara tid och få hjälp med det tunga arbetet kan man anlita en professionell fönsterputsare.

Många drar sig för att putsa sina fönster då de är nedsmutsade då det är ett tråkigt, tungt och tidskrävande arbete som också kräver viss kunskap för ett bra resultat. Nedsolkade fönster bidrar till att man få in mindre solljus i bostaden samtidigt som utsikten blir sämre. Vill du få hjälp med att putsa dina fönster kan du anlita fönsterputsare till ett rimligt pris.

Anlita en fönsterputsare

Om du vill vara säker på att du får fönstren putsade säkert, korrekt och utan att glasen får repor bör du anlita en professionell fönsterputsare. Då får du även garantier på arbetet om du inte är nöjd med resultatet. Nedan finner du några fördelar med att anlita en professionell fönsterputsare då det är dags att putsa dina fönster.

Fördelar med att anlita en fönsterputsare

• Du får alltid ett fast pris så du vet vad det kostar innan du beställer.

• Arbetet utförs korrekt och med ett perfekt resultat.

• Vi utför arbetet med miljövänligt material.

• Du sparar tid som du kan använda för något viktigare.

• Du kan använda dig av RUT-avdraget.

Kostnad för att anlita en fönsterputsare

Vad det kostar att putsa dina fönster beror på flera olika faktorer men behöver inte bli något kostsamt projekt eftersom du har möjlighet att använda dig av RUT-avdraget. Det innebär att du kan göra ett skatteavdrag på motsvarande 50 % av företagets arbetskostnader. Avdraget får du direkt på fakturan så att du slipper ligga ute med några pengar själv.

Hur går en fönsterputs till med oss?

Om du väljer att anlita oss på Putsarkungen för din fönsterputsning har vi väl utarbetade arbetsprocesser för våra uppdrag. Nedan kan du se stegen då vi utför fönsterputs.

1. Det börjar med att du bokar en tid via hemsidan, där vi finns tillgängliga på vissa orter under bestämda dagar, eller att du kontaktar oss för att boka ett en tid.

2. Du får direkt ett fast pris för din fönsterputs så att du kan ta ställning till om du vill beställa vår tjänst.

3. På bestämd dag och tid kommer våra utbildade och erfarna fönsterputsare ut till din bostad för ett genomföra din fönsterputsning.

4. Efter att vi är klara lämnar vi en garanti på arbetet så att du hinner kontrollera dina fönster och se att du är 100 % nöjd med vårt arbete.

5. Slutligen överlämnar vi en faktura där vi redan har gjort RUT-avdraget.

Vi kan hjälpa dig att putsa dina fönster

När du vill anlita fönsterputsare som hjälper dig att putsa dina fönster kan du vända dig till oss på Putsarkungen som är specialister på all typ av fönsterputsning. Vi kan åta oss alla typer av tjänster inom fönsterputs, både för mindre bostäder men även stora kontorskomplex.

Vi kan även erbjuda dig andra tjänster som exempelvis hemstädning vilket gör att du kan komplettera din hemstädning med regelbundna fönsterputsningar efter behov. När du anlitar oss på Fönsterkungen kan du använda dig av RUT-avdrag för både din fönsterputsning och din hemstädning.

Du kan gärna kontakta oss för en diskussion och överlämnade av ett prisförslag för din fönsterputsning och därefter boka en tid för din fönsterputsning.

Guider och resurser

Vi har tagit fram riktigt bra guider och resurser relaterat till fönsterputsning och städning. Läs nedan.

Anlita fönsterputsare till dina fönster
Fönsterputs

Anlita fönsterputsare till dina fönster

Läs vidare här!
Checklista för fönsterputs
Fönsterputs

Checklista för fönsterputs

Läs vidare här!
Fönsterputs till företag
Fönsterputs

Fönsterputs till företag

Läs vidare här!
Hur putsar man fönster?
Fönsterputs

Hur putsar man fönster?

Läs vidare här!
Vad kostar fönsterputs?
Fönsterputs

Vad kostar fönsterputs?

Läs vidare här!
Rengöring av altanfönster / dörrar
Städning

Rengöring av altanfönster / dörrar

Läs vidare här!