-  - 
Startsida - 
Sök - 
Startsida -  / Tjänster

Ivan Bengtsson - fönsterputsning i full fart.

Av Städföretagens Riksorganisation auktoriserat städföretag.

 

 -  

Hemstädning

Om du är intresserad av att bli kund hos oss börjar du med att boka en provstädning. Detta gör du genom att gå in på Intresseanmälan - Privatperson och fylla i formuläret. Vi kontaktar dig inom kort för att bestämma tid och datum för provstädningen.

Vi strävar efter kontinuitet. Oftast jobbar vi i par för att kunna täcka upp vid sjukdomar och ledigheter. Vi har även andra duktiga medarbetare som kan hoppa in om det skulle behövas.

Nästa steg är att skräddarsy din städning. Vi använder oss av en Prioriteringslista som våra kunder har gjort, denna används som underlag vid städningen.

En provstädning innebär att vi kommer hem till dig och utför en städning enligt dina önskemål Efter provstädningen vet vi hur lång tid städningen tar. Du är inte förpliktigad att anlita oss igen om du inte blir nöjd med vårt arbete.

Vi ser gärna att man stannar i cirka 10-20 minuter. Vi vill gärna att vi tillsammans går igenom din bostad så att du kan berätta om dina önskemål. Har du lämnat ett par nycklar till oss så behöver du inte vara hemma när vi är klara med städningen. Vi låser och lägger nycklarna i brevlådan/brevinkastet om du så önskar. Du kan alltid lita på vår personal som kommer hem till dig. De uppfyller våra högt ställda kriterier och värderingar

 - Tillbaka  -    Upp  -