Tjänster

Fönsterputsabonnemang
Så här går det till:
Putsning sker 4 – 5 gånger per kalenderår. Du som har uterum och/eller ovanvåning kan välja tillval, och få dessa putsade vid behov i samband med ordinarie putsning. Alla tillval kan beställas från gång till gång via vår hemsida – ändringar bör ske i god tid för att vi ska kunna tillgodose era önskemål.
Intresseanmälan Privat

Vid första putsningen kan fönsterputsaren behöva justera slutpriset. Det kan exempelvis vara ett tillägg för att vi behöver använda en pall eller en stege. Efter utfört arbete lägger vi en minneslapp i din brevlåda. Fakturan kommer inom en vecka med posten.
Vid putsning måste vi ha obehindrad tillgång till de fönster vi ska putsa. Vi kan gå över platta garagetak eller liknande, mot extra debitering.

Vill du göra ändringar sker det enklast via detta formulär Intresseanmälan Privat.
Vill du veta våra priser då ringer du våran kundservice på telefonnummer: 0720-10 99 90 
men det går naturligtvis bra att även kontakta oss via mail: Info@putsarkungen.se

Fönsterputsning hög höjd
Vattnet renas genom ett filtersystem och resultatet blir RentVatten utan kalk och mineraler. Det rena vattnet rengör fönster och solpaneler med hjälp av en munstycksförsedd borste (specialmaterial för en repfri rengöring) som effektivt tar bort smutsen samtidigt som det inte blir några droppmärken efter vattnet när det torkar.
Arbetet utförs med UNGER HiFlo PureWater Cleaning System med lättviktsstänger.

Polering igenkalkat glas/fönster
Många har problem med kalk på sina fönster/glasytor.
Exempelvis så är ofta inglasade balkonger drabbade av kalk som rinner längs med husfasaden ned på glasytorna. Vi hjälper dig att ta bort kalk från fönster, duschglasväggar och speglar.

Rengöring av solpaneler
Tappa inte upp till 25% av solcellernas energi genom att inte rengöra glaset på dina solpaneler! De flesta tillverkare rekommenderar rengöring av dina solpaneler var sjätte månad. Solpanelrengöring är en nödvändig del av systemets underhåll. Maximera ditt systems fulla potential och skydda din investering.

Golvvård
Genom rätt arbetsteknik och materialkunskap blir den återkommande golvvården mer lönsam för både kund och utförare
För att golven ska ha ett fräscht utseende krävs det att de behandlas och underhålls korrekt. Varje golv har unika egenskaper som man måste känna till för att kunna vårda det på rätt sätt. Dessa golv utför vi golvvård på: linoleum, plast, laminat, marmor, kalksten, betong, keramiska, gummi, trä, textila.
.

Snöskottning
PutsarKungen blir SnöKungen under vintern. Vi hjälper våra fönsterputskunder och övriga med snöskottning och sandning i vinter. Vi kommer ut och skottar din uppfart och allt du vill att vi ska skotta
Du behöver inte ha ett avtal för att bli kund hos oss, du kan slå en signal så kommer vi. Det som är skillnaden för avtalskunder är att de är garanterade hjälp inom 12 timmar – övriga kunder 24 timmar.

tjanster-2

Betalning

Privat: Du betalar ingenting i förskott. Vi tar inte emot kontanter, det är enbart betalning via faktura som gäller. Fakturan bör betalas inom 10 dagar. Moms ingår i alla priser.
Intresseanmälan Privat

RUT avdraget finns kvar!
Tryck här för mer info.

Företag: Du betalar ingenting i förskott. Vi tar inte emot kontanter, det är enbart betalning via faktura som gäller. Fakturan bör betalas inom 20-30 dagar.
Intresseanmälan Företag

Polering

Polering Fönster

Rengöring Solpaneler

Rengöring Solpaneler

Golvvård

Golvvård

Fönsterputsning hög höjd

Fönsterputs höghöjd

Rent vatten

Hiflo-Rent Vatten