Fönsterputsning i Västerås med Omnejd.

i Västmanland

erbjuder vi:
Fönsterputsning, Fönsterputsabonnemang, Polering igenkalkat glas/fönsterAll sorts städ för privat och företag, Golvvård ,Rengöring Solpaneler, Snöskottning .
Fönsterputsning av lägenheter och Inglasad balkong till förmånliga priser.
Fönsterputsning utan abonnemang, Överenskommet pris.

Vill du veta mer om priser ring 0720-10 99 90, eller skicka oss ett meddelande här .
Vi har inga dolda avgifter så som inställelse- och administrationsavgift m.m.

Västmanland är där Putsarkungen AB startades , i Västerås utför vi alla våra tjänster.
Det var i denna stad Ivan och Marianne kom på hela konceptet Putsarkungen AB Ivan som har över 20 års erfarenhet drömde om ett eget företag där fönsterputsning var lågan i elden, och den låga som han delar med Marianne gjorde att Putsarkungen AB blev som dem båda tänkt sig, att kunna erbjuda rena fönster och rena hem till våra kunder samtidigt är perfekt vem blir inte glad av en ren miljö där saker som fönsterputsning och städning  kan kännas lite jobbigt? Putsarkungen AB står för kvalité då både Ivan och Marianne har väldigt lång erfarenhet inom sina yrken. Våra medarbetare genomgår en hård utbildning som Ivan håller i, där man går igenom allt som har med fönsterputs och göra. Ivan har även lärt dem HLR för att skapa en så säker arbetsplats som möjligt då vi jobbar hemma hos människor varje dag.
Putsarkungen AB brinner för att hjälpa alla att se bra UT , vi jobbar även aktivt med våra kunder och skräddarsyr jobbet exakt som du vill ha det.

Västmanland

Betalning

Privat: Du betalar ingenting i förskott. Vi tar inte emot kontanter, det är enbart betalning via faktura som gäller. Fakturan bör betalas inom 10 dagar. Moms ingår i alla priser.
Intresseanmälan Privat

RUT avdraget finns kvar!
Tryck här för mer info.

Företag: Du betalar ingenting i förskott. Vi tar inte emot kontanter, det är enbart betalning via faktura som gäller. Fakturan bör betalas inom 20-30 dagar.
Intresseanmälan Företag

Västerås

Västerås, Köping, Hallstahammar, Surahammar och Kvicksund med omnejd utför vi all slags fönsterputsning, städning och golvvård.

Ägare

Ägare/VD
Marianne Pettersson

Driftchef

Ivan Pleinadius
Ägare/Driftchef

Arbetsledare

Janne Tigerborg
Arbetsledare/Administratör
Västmanland