Fönsterputsning i Uppsala med omnejd.

i Uppland

erbjuder vi: Fönsterputsning , Fönsterputsabonnemang Fönsterputsning hög höjd.  Golvvård, Polering igenkalkat glas/fönster och Rengöring av solpaneler .

Fönsterputsning av en hel villa från 650 kr efter rutavdrag – vid teckning av vårt Fönsterputsabonnemang.
Fönsterputsning av lägenheter till förmånliga priser.
Fönsterputsning utan abonnemang – pris enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om priser ring 0720-10 99 90.Vi har inga dolda avgifter så som inställelse- och administrationsavgift m.m.

Fönsterputsningen i Uppsala frodas på. Vi har nu funnits i  3 och ett halvt år, vi har en stor drös med kunder som alla är nöjda med våra tjänster, Uppland har förmånerna till Golvvård och Polering på igenkalkat glas/fönster även rengöring av solpaneler sist men inte minst så har vi fönsterputsningen som är det största området där vi  alltid erbjuder högsta kvalitén till våra kunder. Putsarkungen AB sticker ut ur mängden i Uppsala/Uppland det var i denna stad självaste Ivan Pleinadius startade sin karriär inom fönsterputsning nu 20 år senare så vill han att Uppland ska se lika bra UT som på den tiden då Ivan befann sig i staden och putsade fönster.

Är du och dina grannar intresserade? isåfall ringer ni in till oss och bokar in minst 4st grannar samma dag så får ni rabatterade priser på eran fönsterputsning. 0720-10-99-90.
Uppland

 

Betalning

Privat: Du betalar ingenting i förskott. Vi tar inte emot kontanter, det är enbart betalning via faktura som gäller. Fakturan bör betalas inom 10 dagar. Moms ingår i alla priser.
Intresseanmälan Privat

RUT avdraget finns kvar!
Tryck här för mer info.

Företag: Du betalar ingenting i förskott. Vi tar inte emot kontanter, det är enbart betalning via faktura som gäller. Fakturan bör betalas inom 20-30 dagar.
Intresseanmälan Företag

Uppsala

Uppsala, Enköping, Tierp och Östhammar med omnejd utför vi all slags fönsterputsning och golvvård.

uppland

Peter Spångberg
Ansvarig
Uppland/Gävleborg/Knivsta

Ägare

Ägare/VD
Marianne Pettersson

Driftchef

Ivan Pleinadius
Ägare/Driftchef