Fönsterputsning i Gävle, Sandviken, Huddiksvall, Bollnäs och Söderhamn med omnejd.

I Gävle

erbjuder vi just nu fönsterputsning , fönsterputsabonnemang och Fönsterputsning hög höjd.

Till våra privatkunder i Gävle med omnejd erbjuder vi rena fönster året om : Fönsterputsning av en hel villa från 650 kr efter rutavdrag – vid teckning av vårt fönsterputsabonnemang.
Fönsterputsning av lägenheter till förmånliga priser.
Fönsterputsning utan abonnemang – pris enligt överenskommelse.

Är du och dina grannar intresserade? samla ihop minst fyra grannar och få rabatterade priser,ring in till oss så bokar vi in en heldag där alla får fönsterputsningen samma dag.
Vill du veta mer om priser ring 0720-10 99 90.
Vi har inga dolda avgifter så som inställelse- och administrationsavgift m.m.

Putsarkungen AB har hjälpt företag i 10 års tid med stora objekt och lika länge har vi hjälpt privatkunder att få skinande rena fönster. Alla fönsterputsare på Putsarkungen AB har genomgått en utbildning av Ivan Pleinadius, Världens snabbaste fönsterputsare, Namnet Putsarkungen står för kvalité våra putsare lär sig först hur man putsar med kvalité sedan ökas farten som ger både och , vi är glada att Gävleborg har kommit med på vår karta och får samma förmåner som våra andra kunder i Sverige. Vårt mål är att alla ska se bra UT och utöka våra arbetsområden. Nu är det Gävle, Sandviken, Huddiksvall, Bollnäs och Söderhamn’s tur att få fönsterputsning.

Gävle

Betalning

Privat: Du betalar ingenting i förskott. Vi tar inte emot kontanter, det är enbart betalning via faktura som gäller. Fakturan bör betalas inom 10 dagar. Moms ingår i alla priser.
Intresseanmälan Privat

RUT avdraget finns kvar!
Tryck här för mer info.

Företag: Du betalar ingenting i förskott. Vi tar inte emot kontanter, det är enbart betalning via faktura som gäller. Fakturan bör betalas inom 20-30 dagar.
Intresseanmälan Företag

Gävle

Gävle, Sandviken, Huddiksvall, Bollnäs och Söderhamn med omnejd utför vi all slags fönsterputsning.

uppland

Peter Spångberg
Ansvarig
Uppland/Gävleborg/Knivsta

Ägare

Ägare/VD
Marianne Pettersson

Driftchef

Ivan Pleinadius
Ägare/Driftchef